loading...
سایت تفریحی و سرگرمی پاتوق پارسی
مجله اینترنتی پاتوق پارسی

http://uploadax.com/images/57924647360126623696.pnghttp://up.patoghparsi.ir/up/bia2sms/Pictures/529167_aRgWTqQJ147740.jpg


https://rozup.ir/up/tak3da-music/Pictures/85459743917593663358.gif


http://miladupload.tk/uploads/miladupload.tk1365147870282.gif



http://uploadax.com/images/08779301451776478732.gif
 

آخرین ارسال های انجمن
Abolfazl Lotfi بازدید : 127 شنبه 30 آذر 1392 نظرات (0)

 آب پاکی ایران روی دست بازرسان آژانس

رئیس سازمان انرژی اتمی گفته است بازرسان آژانس حق بازدید از صنایع نظامی و موشکی را ندارند.

 یکی از چالش‌های بزرگ میان جمهوری اسلامی ایران و سازمان بین المللی انرژی اتمی در سال‌های اخیر را می توان موضوع بازدید بازرسان آژانس از پارچین عنوان کرد که این موضوع حاشیه های فراوانی را در رسانه های بین المللی داشته است و اخبار متعددی نیز در این زمینه منتشر می شود.

شهریور سال 83 سایت مؤسسه علوم و امنیت بین الملل تصاویری از پارچین منتشر کرد و طی تفاسیری از عکس ها، ساختمان ها و مناطق آنجا ادعا کرد که آزمایش های مواد منفجره قوی و تأسیسات تحقیقات و آزمایش هسته ای برای آزمایش جنگ افزار هسته ای در آنجا انجام شده است و اولی هاینونن که آن زمان معاون امور پادمان آژانس بود درخواست بازرسی از پارچین را ارائه کرد.

سرانجام پس از بحث های فراوان بازرسان در تاریخ 24 آبان 83 از محل هایی که خودشان تعیین کرده بودند، از پارچین بازدید کامل و نمونه برداری کردند و زمانیکه بازدید انجام شد، بازرسان مشاهده کردند که ساختمانی که به قول آنها مشابه ساختمان آزمایش های هسته ای انگلستان بود، یک ساختمان اداری بیش نبود!

همان زمان آژانس در گزارش خود درباره بازدید از پارچین چنین نوشت اعلام کرد که آژانس در این بازدید 5 ساختمان را انتخاب نمود کرد و توانست آزادانه به ساختمان ها و اطراف آنها دسترسی پیدا کند و همچنین اجازه یافت از آنها نمونه برداری کند. نتایج این نمونه برداری وجود مواد هسته ای را نشان نداد و آژانس اثری از تجهیزات یا مواد چند منظوره در اماکنی که مورد بازدید قرار داد، مشاهده نکرد.

اما در سال 2005 بار دیگر مسئولان آژانس درخواست بازدید از پارچین را مطرح کردند که با اعتراض مسئولان ایرانی مواجه شد. این اعتراض در شرایطی رخ داد که هاینونن وعده داد که اگر نتیجه بازدید دوم نیز همانند بار اول باشد پرونده پارچین برای همیشه بسته خواهد شد و در نهایت 10 آبان سال 84 بار دیگر بازرسان آژانس به پارچین رفته و از چند منطقه بازرسی و نمونه برداری کردند. اما مجددا اعلام شد که هیچ نشانه ای از مواد هسته ای یا فعالیت برای تولید سلاح هسته ای مشاهده نشد.

پی از این بازدید محمد البرادعی در گزارش خود اعلام کرد که ایران به آژانس درباره ساختمان های درخواست شده در منطقه مورد علاقه آژانس دسترسی داد و نمونه برداری انجام شد. آژانس هیچ فعالیت غیرمعمول در این ساختمان ها مشاهده نکرد.

در شرایطی که یک ماه قبل گروه 1+5 و ایران به توافقات اولیه درباره پرونده هسته ای ایران رسیده اند و 8 سال از دومین بازدید بازرسان آژانس از پارچین می گذرد اما همچنان بازدید از سایت پارچین محل مناقشه ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارد.

در حالی که بازرسان آژانس همچنان بر بازدید از پارچین تاکید دارند مسئولان ایرانی می گویند بر اساس معاهده ان پی تی بازدید از سایت نظامی خلاف قانون اساس و اجازه بازدید از پارچین را به بازرسان آژانس نخواهیم داد.

آب پاکی روی دست بازرسان آژانس
در همین رابطه علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اعلاک کرده است بازرسان آژانس برای بازدید از صنایع موشکی و نظامی وظیفه و حقی ندارند و مرجعی در دنیا برای بازرسی از این تاسیسات وجود ندارد و معاهده‌ای هم در این زمینه نداریم و آژانس هم در جایگاهی نیست که این کار را انجام دهد.

در شرایطی که مسئولان وزارت امور خارجه از برنامه جدی ایران برای حل پرونده هسته ای ایران سخن می گویند و در نخستین گام نیز با گروه 1+5 به توافق رسیده اند از اظهارات علی اکبر صالحی که پس از دیدار با آیات عظام تقلید مطرح شده و بر عدم اجازه ایران به بازرسان آژانس برای بازدید از پارچین تاکید شده است به عنوان آب پاکی ایران روی دست مسئولان آژانس یاد کرد.

 

اخبار سیاست خارجی - خبر آنلاین

Abolfazl Lotfi بازدید : 112 دوشنبه 18 آذر 1392 نظرات (0)

کنگره تحریم جدید اعمال کند همه توافق‌ها از بین می‌رود

وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با یک مجله آمریکایی گفت در صورتی که کنگره آمریکا اقدام به اعمال تحریم‌های جدیدی علیه ایران بکند همه توافق‌ها خواهد مرد.

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با مجله تایم آمریکا موضوعات مختلفی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

زمانی که از وی پرسیده شد در صورتی که کنگره آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کند حتی اگر این تحریم‌ها طی شش ماه عملی نشود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

محمد جواد ظریف گفت: همه توافق می‌میرد. ما دوست نداریم که تحت اکراه و اجبار به مذاکره بپردازیم و در صورتی که کنگره تحریم‌های جدیدی را اعمال کند این نشان از فقدان جدیت و فقدان تمایل برای دستیابی به راه‌حل از سوی آمریکا است. من از پیچیدگی‌های داخلی و موضوعات مختلف درون آمریکا آگاه هستم اما برای من این توجیه‌پذیر نیست.

 

من پارلمان دارم و پارلمان من نیز در صورت شکست مذاکرات قوانین مختلفی را اعمال خواهد کرد. در حال حاضر ما تلاش می‌کنیم که از اعضای پارلمان خود بخواهیم که مانع از این کار بشوند. دولت آمریکا ممکن است موفق نشود. اگر ما تلاش نکنیم بنابراین ما نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که طرف دیگر قبول کند که ما درباره این روند جدی هستیم.

اخبار سیاست خارجی - فارس

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 192 چهارشنبه 13 آذر 1392 نظرات (0)

مشاور عالی رئیس جمهور درباره دعوت محمود احمدی نژاد از حسن روحانی برای برگزاری یک مناظره دو نفره، گفت: از مناظره استقبال می کنیم اما شرط مناظره آن است که رئیس دولت دهم شرط راستگویی را رعایت کند.

اکبر ترکان با بیان اینکه اطلاعی از ارسال نامه محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق به حسن روحانی رئیس جمهور برای برگزاری مناظره ندارم، گفت: به هر حال دولت یازدهم از مناظره و پاسخگویی محمود احمدی نژاد نسبت به عملکرد خود استقبال می کند اما شرط این مناظره آن است که رئیس دولت دهم راستگو باشد.

مشاور اجرایی رئیس جمهور افزود: حسن روحانی و محمود احمدی نژاد در یک سطح قرار ندارند که بخواهند با هم مناظره کنند اما به هر حال، ما از پاسخگویی رئیس دولت دهم استقبال می کنیم.

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان در نامه ای حسن روحانی رئیس جمهور را به مناظره دعوت کرده است. احمدی نژاد گزارش 100 روزه رئیس جمهور و تقاضای مردم و کارشناسان را دلیل دعوت روحانی به مناظره اعلام کرده است.

منبع: فرارو

Abolfazl Lotfi بازدید : 160 پنجشنبه 07 آذر 1392 نظرات (0)

مروری بر عناوین مهم روزنامه های صبح کشور: جام جم - تهران امروز - ایران - شرق - دنیای اقتصاد - جهان صنعت - همشهری - آرمان - اعتماد - کیهان - هفت صبح - مردم سالاری - بانی فیلم

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

عناوین روزنامه های امروز پنج شنبه 7 آذر 92

گردآوری: مجله اینترنتی پاتوق پارسی

منبع: جار

Abolfazl Lotfi بازدید : 153 سه شنبه 05 آذر 1392 نظرات (0)

آغاز گفت‌وگوی زنده رییس‌جمهور با مردم برای ارائه گزارش 100 روزه

گفت‌وگوی زنده رییس‌جمهور با مردم برای ارائه گزارش عملکرد 100 روز اول کار دولت یازدهم آغاز شد. اتحادیه طرح پیشنهادی لغو تحریم های ایران را در دست دارد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در آغاز صحبت‌های خود در گفت‌وگوی ویژه خبری با سلام و درود به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و تکریم به بسیجیان دلاور به مناسبت هفته بسیج، برای مردم باوفا، دلاور و مهربان ایران ساعات و ایامی خوش را آرزو کرد و گفت:‌من در ایام تبلیغات انتخابات به مردم بزرگ وعده داده بودم علاوه بر برنامه 4 ساله دولت تدبیر و امید برنامه کوتاهی برای 100 روز داشته باشم و در پایان این مدت عملکرد دولت را به مردم گزارش دهم.

رییس جمهور در پاسخ به پرسش مجری برنامه مبنی بر این‌که چرا 100 روز را برای ارائه گزارش عملکرد اولیه دولت انتخاب کرده‌اید؟، توضیح داد: 100 روز یک معیار برای نمره دادن است و برخی نمره‌ها به جای 20 از 100 حساب می‌شود. همچنین 100 در ادبیات و شعرهای ما بسیار مورد توجه قرار گرفته است. چون دوره زمانی است که نه خیلی کوتاه است تا نتوان گزارشی داد و برنامه‌ای را تهیه کرد و نه آنقدر طولانی است که گزارش بسیار طولانی شود.

گزارش صد روزه دولت سه بخش دارد
وی با بیان این‌که بنا بر این بود که برنامه کوتاه مدت سه ماه و 10 روزه مورد نظر دولت به مردم گزارش داده شود، توضیح داد:‌ این گزارش سه بخش دارد که یک بخش آن امشب توسط رییس جمهور منتخب به مردم گزارش داده می‌شود و گزارش دوم به صورت مکتوب در رسانه‌ها و سایت‌ها منعکس می‌شود و سومی توسط وزرا، مسئولان و معاونان در بخش‌های خود از طریق مصاحبه با صداوسیما، خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها به اطلاع مردم خواهد رسید.

روحانی در پاسخ به این سوال که تصور امروز شما در صد و یکمین روز از آغاز کار دولت با روز اولی که این مسئولیت را به عهده گرفته‌اید چقدر تفاوت کرده است و آیا روزهای ریاست جمهوری‌تان را می‌شمارید؟ گفت: به این صورت که شما می‌گویید نه، اما هر روزش برای من بسیار مهم است.

رییس جمهور با بیان این‌که همه تلاش دولت این است که حداکثر استفاده را از دوره چهار ساله برای خدمت‌رسانی به مردم ببرد، افزود: برای اولین بار در جمهوری اسلامی ایران در روز تحلیف، دولت را به مجلس برای رای اعتماد معرفی کردم چون دولت همه تلاشش این است که فرصتی را از دست ندهد و در کنار آن شاهد بودیم آخرین وزیری که از دولت رای آورد، هفته گذشته در آستانه صد روزگی دولت بود.

بطور منظم به مردم گزارش می‌دهیم
دولت افتخار خود می‌داند که به مردم پاسخگو باشد
وی همچنین با تشکر از نمایندگان مجلس و مردم خاطرنشان کرد: گزارش دولت به مردم مخصوص برنامه‌ 100 روزه نیست و در هر مقطع به طور منظم، دولت به مردم گزارش کار می‌دهد چون افتخار خود می‌داند که به مردم، پاسخگو باشد.

روحانی با تاکید بر این‌که مردم باید از جزئیات برنامه دولت مطلع باشند، تصریح کرد: دولت بدون همکاری مردم نمی‌تواند مسئولیت سنگین اداره کشور را به مقصد رساند، پس باید به مردم گزارش کار دهد تا از لحاظ اطلاعات، مردم و دولت به هم نزدیک شوند. یعنی مردم، از مشکلات، پیشرفت‌ها و برنامه‌های بلندمدت دولت مطلع شوند.

رییس جمهور خاطرنشان کرد:‌ مردم بویژه صاحب‌نظران می‌توانند به دولت کمک کنند و با نقد و نصیحت و پیشنهادات‌شان دولت را یاری کنند. چون دولت متعلق به مردم است و افتخار خود می‌داند که به مردم خدمت کند.

فوری‌ترین کار دولت، تأمین و ذخیره قابل توجه کالاهای اساسی بود
وی در ادامه گفت‌وگوی زنده خود با مردم برای ارائه گزارش عملکرد صد روزه دولت یازدهم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "مهم‌ترین اقدام فوری اقتصادی که شما در این 100 روز انجام دادید چه بود؟" گفت: فوری‌ترین کاری که از سوی دولت انجام گرفت، تأمین و ذخیره قابل توجه کالاهای اساسی در کشور بود.

روحانی همچنین گفت: در گزارش امشب ضمن اینکه گزارشی از عملکرد صد روزه دولت داده خواهد شد، همچنین به مردم خواهیم گفت که این دولت در چه شرایطی کار را آغاز کرد و در واقع از دولت گذشته چه ارثی به ما رسید که ما با آن ارث کارمان را شروع کردیم.

در ابتدای دولت، در یکی از استان‌ها تنها برای سه روز گندم در سیلوها وجود داشت
وی افزود: در اولین روزهای بعد از انتخابات، اولین مشکلی که با آن روبرو شدیم و برای من نگران‌کننده بود، شرایط کالاهای اساسی در کشور بود. گزارشی از وزارت صنعت، معدن و تجارت گرفتم و در آن گزارش در ارتباط با وضعیت کالاهای اساسی در کشور توضیح داده شده بود. آنچه در گزارش آمده بود، مرا بسیار نگران کرد، چراکه ما فکر می‌کردیم کالاهای اساسی برای سه - چهار ماه در انبارها وجود دارد ولی در آن گزارش که سه - چهار روز بعد از انتخابات به دست ما رسید قید شده بود که کشور از لحاظ کالاهای اساسی از جمله گندم دچار مشکلاتی است، مثلاً در یکی از استان‌ها برای سه روز در سیلوها گندم وجود داشت.

رییس‌جمهور ادامه داد: بلافاصله با مسئولان اجرایی در همان دولت صحبت کردیم. مشکلاتی برای تأمین ارز و خرید کالاهای اساسی بود، برخی از کالاها در راه و برخی از کالاها نیز در بندر بودند و مشکلاتی نیز در این ارتباط بین بانک مرکزی و بخش تجاری کشور بود. تلاش ما این بود که این مشکل یعنی بحث تأمین کالاهای اساسی را حل کنیم. خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شد و از وقتی که این دولت نیز شروع به کار کرد، یک ذخیره قابل توجه از کالاهای اساسی فراهم شد.

امروز در انبارهای ما به اندازه کافی کالاهای اساسی وجود دارد
روحانی با بیان اینکه "اولین اقدام فوری ما در روزهای اول دولت این بود که میزان ذخیره کالاهای اساسی را به رقم خوبی برسانیم"، افزود: امروز بحمدالله در انبارهای ما به اندازه کافی کالاهای اساسی وجود دارد و برای آینده دور نیز خریدهای لازم صورت گرفته است. در واقع باید گفت که این فوری‌ترین کار ما در دولت بود.

مرداد ماه با خزانه خالی مواجه بودیم
به گزارش ایسنا، رییس جمهور در ادامه با بیان این‌که در مرداد ماه با خزانه خالی مواجه بودیم خاطرنشان کرد: خزانه کشور جایی است که درآمدهای دولت به آنجا منتقل می‌شود و مخارج هم از آنجا تامین می‌شود. طبق قانون بودجه باید ماهانه 17 هزار و 500 میلیارد تومان درآمد می‌داشتیم. چون طبق قانون بودجه درآمد ما در سال 210 هزار میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: روزی که من کار خود را شروع کردم یعنی 12 مردادماه، موجودی خزانه حدود 1280 میلیارد تومان بود. ما باید آخر ماه، میزان 7 هزار و 500 میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کردیم که از این مبلغ فقط 2 هزار و 870 میلیارد تومان در خزانه موجود بود. یعنی دولت باید بیش از 4 هزار و 600 میلیارد تومان از بانک استقراض می‌کرد.

فقط 47 درصد منابع بودجه در طول 5 ماه گذشته تامین شده بود
روحانی با بیان این‌که ما با مشکل عدم تامین منابع مواجه بودیم، اظهار کرد: فقط 47 درصد منابع بودجه در طول 5 ماه گذشته تامین شده بود و اگر بودجه مصوب را حساب کنیم در حال حاضر ما توانسته‌ایم 56 درصد منابع را تامین کنیم. پس ما ناچار بودیم بودجه را اصلاح کنیم و آمار آن را واقعی کنیم. ما لایحه اصلاح قانون بودجه را به مجلس فرستادیم که البته هنوز از مجلس بازنگشته است. دولت پیشنهاد 150 هزار میلیارد تومان را داد که در مجلس به این میزان افزوده شد.

رییس جمهور همچنین با بیان این‌که شرایط اقتصادی کشور یک شرایط رکود تورمی است، اظهار کرد: ما سال‌هایی داشته‌ایم که تورم بالا بوده ولی رشد منفی نبوده و سال‌هایی هم داشته‌ایم که رشد بالا بوده ولی تورم خیلی بالا نبوده است. اما در سال 91 ما تورم بالای 40 درصد و رشد منفی داشته‌ایم. این شرایط که در این حد رکود و تورم بالا باشد، در تاریخ 50 ساله کشور بی‌سابقه بوده البته به غیر از سال 57 و 58 که استثنا هستند.

روحانی دلیل اعلام آمار و ارقام را فرار از مشکلات ندانست و گفت:‌من فقط به این دلیل ارقام را اعلام می‌کنم که مردم شرایط را درک کنند. ما مشکلات کشور را با کمک خداوند و مردم حل می‌کنیم. در همین مدت 100 روزه در مسئله تورم، توانستیم یک قدم مهم برداریم. مسئله تورم برای من آنقدر مهم است که تقریبا هر دو سه روز یک بار از مسئولان درباره تورم سوال می‌پرسم و هر هفته هم از میزان تورم آمار می‌گیرم.

رشد تورم، مهار شده است
وی همچنین گفت: روند صعودی تورم هر ماه نسبت به ماه قبل 2.2 بوده، اما در دو ماه اخیر این رقم به یک 1.2 رسیده است. در حالی که در پایان مرداد و شهریور تورم نقطه به نقطه به 43 درصد رسیده بود این رقم در پایان مهرماه به 36 درصد رسیده است.

به گفته رییس جمهور تورم وجود دارد، اما رشد تورم، مهار شده است و تلاش دولت این است که تا پایان سال تورم به نقطه مطلوب برسد و در سال آینده مهار تورم از برنامه‌های اصلی دولت خواهد بود که دولت تلاش می‌کند میزان تورم را به کمتر از 35 درصد برساند.

وی افزود: البته با این که ماه‌های پایانی سال کنترل تورم سخت‌تر می‌شود، اما در عین حال قول مسئولان این است که تورم به 35 درصد برسد، بنابراین ما در ماه‌های آینده یک قدم مهم در بحث تورم برخواهیم داشت.

 

درآمد دولت‌های نهم و دهم بی‌سابقه بوده است
به گزارش ایسنا، در ادامه برنامه گفت‌وگوی زنده رییس‌جمهور، مجری برنامه پرسید "در حالیکه ما در سال‌های 84 تا 90 بیشترین درآمد نفتی را داشته‌ایم، چطور این اتفاقات افتاده است و این موضوع چه تعهداتی برای دولت به وجود آورده است؟

روحانی در پاسخ به این پرسش، با بیان اینکه "دولت نهم و دهم یعنی در هشت سال گذشته پولدارترین دولت بوده است"، گفت: حداقل در بخش درآمدهای نفتی، درآمد نفتی ما حدود 600 میلیارد دلار بوده که این رقم بی‌سابقه است.

دولتی که پولدارترین دولت بوده، بدهکارترین دولت نیز بوده است
وی افزود: دولتی که پولدارترین دولت بوده، متأسفانه بدهکارترین دولت نیز بوده است و من در همین راستا چند رقم از بدهی‌های دولت گذشته را بیان می‌کنم. مثلاً بدهی دولت به سیستم بانکی در روزی که ما دولت را تحویل گرفتیم، بیش از 74 هزار میلیارد تومان بوده است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه "بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی و بازنشستگی، 60 هزار میلیارد تومان بوده است"، اظهار کرد: در ادامه باید بگویم بدهی دولت به پیمانکاران و بخش‌های مختلف و خصوصی نیز حدود 55 هزار میلیارد تومان بوده و کل این رقم بسیار بالاتر از 200 هزار میلیارد تومان است.

فقط 32 درصد تعهدات سفرهای استانی دولت قبل انجام شده است
روحانی خاطرنشان کرد: البته ما می‌دانستیم دولت بدهکار است اما دولتی که بیشترین درآمد ارزی را داشته، وقتی دولت را به منتخبین بعدی مردم تحویل می‌دهد این همه بدهکاری به اضافه تعهدات دیگر نیز داشته است. مثلاً به عنوان نمونه می‌گویم، در هشت سال گذشته در سفرهای استانی تعهداتی که داده شد، 211 هزار میلیارد تومان است که از این تعهدات فقط 32 درصد انجام و اجرا شده است و 68 درصد برای دولت‌های بعد باقیمانده است.

پنج ماه اول امسال تنها 3 درصد منابع بخش عمرانی محقق شد
وی اضافه کرد: از سوی دیگر، از امتیازات و تسهیلاتی که به مردم تعهد داده شده، 30 درصد تحقق پیدا کرده و معنای این موضوع این است که اگر همان پول و امکانات وجود داشته باشد، 16 سال طول می‌کشد تا ما آن تعهدات را عملی و اجرایی کنیم.

رییس‌جمهور همچنین گفت: پروژه‌های عمرانی که در کشور کلنگ‌ زده و اجرا شده، 400 هزار میلیارد تومان تعهد بوده است و امسال در پنج ماهی که دولت قبلی وجود داشته در بخش عمرانی تنها 3 درصد منابع تحقق پیدا کرده است.

 

اولین عامل بزرگ ایجاد تورم رشد بی‌حساب نقدینگی در جامعه بود
به گزارش ایسنا، رییس جمهور در ادامه گفت‌وگوی زنده تلوزیونی خود با اشاره به این‌که رشد تورم حالت تنزل پیدا کرده است البته طبیعی است که تورم تا مدت‌ها باقی بماند و به تدریج به نقطه مطلوب برسد با طرح این پرسش که چرا تورم ایجاد شده است توضیح داد: اولین عامل بزرگ ایجاد تورم رشد بی‌حساب نقدینگی در جامعه بود.

روحانی با اشاره به این‌که در سال 84 نقدینگی 68 هزار میلیارد تومان بود و پایان دولت به چهارصد و هفتاد و خورده‌ای هزار میلیارد تومان رسید، گفت: نقدینگی در طول این مدت 7 برابر شد.

وی با اشاره این‌که بخشی از نقدینگی مربوط به بدهی‌های دولت به سیستم بانکی می‌شود، تصریح کرد: وقتی نقدینگی دولت اضافه می‌شود و از بانک مرکزی استقراض شود، برای مردم مشکلات به وجود می‌آید.

رییس جمهور با بیان این‌که مسکن مهر برای افراد کم‌درآمد جامعه طراحی شد، خاطرنشان کرد: هیچ کس منکر نیست که ساخت مسکن برای مردم کار خوبی است، اما باید بررسی کنیم که چطور، کجا، با چه شرایط و در چه حجمی مسکن بسازیم و پولش را از کجا بیاوریم. چون درست نیست که پول مسکن را از جیب تک تک مردم درآورده باشیم.

بخش بزرگی از تورم ما، از مسکن مهر نشأت می‌گیرد
رییس جمهور با اشاره به این‌که برای مسکن مهر تاکنون 43 هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض شده است، افزود: کل پایه پولی کشور از اول خلقت پول تا به حال 100 هزار میلیارد تومان بوده است که 43 هزار میلیارد تومان آن صرف مسکن مهر شده است. یعنی بخش بزرگی از تورم ما، از اینجا نشأت می‌گیرد و بخش بزرگی از تورمی که مردم تحت فشار آن هستند، مربوط به مسکن مهر است.

وی در ادامه از مسئولان دولت خواست برای مردم توضیح دهند که 43 هزار میلیارد تومانی که از بانک مرکزی برای مسکن مهر گرفته شده است، در جامعه چقدر تورم ایجاد کرده است.

رییس‌جمهور افزود: مقصود من این نیست که مسکن مهر را تکمیل نکنیم، بلکه معتقدم دولت متعهد است تا تعهدی که دولت قبلی به مردم داده است، ادا کند و قراردادهایی که دولت قبل با مردم داشته‌ است از نظر ما محترم است.

بخش بزرگی از تورم مربوط به مسکن مهر است
وی با اشاره به این‌که دولت برای مسکن مردم طرح خواهد داشت و آن را عرضه می‌کند، اظهار کرد: در جواب این سوال که تورم از کجا آمده است می‌گویم که بخش بزرگی از تورم مربوط به مسکن مهر است. یعنی ما کاری انجام دادیم که یک بخش آن به نفع مردم است اما چون تدبیر و حساب و کتاب نباشد، نتیجه‌ای دیگری خواهیم گرفت.

روحانی با بیان این‌که "تورم یعنی مالیات فقرا"، خاطرنشان کرد: آیا از مردم اجازه گرفته شده است که از جیب فقرا بگیریم و برای عده‌ای مسکن درست کنیم؟ البته طبیعی است عده‌ای که صاحب مسکن شده‌اند نفس راحتی کشیده‌اند.

در دو ماه اخیر رشد نقدینگی متوقف شده و حالت نزولی پیدا کرده است
رییس‌جمهور در ادامه گفت‌وگوی خود با مردم، درباره اینکه چگونه می‌توان تورم را مهار کرد، گفت: اگر رشد نقدینگی در جامعه را مهار کنیم - که در این دو ماه رشد آن متوقف شده و حالت نزولی پیدا کرده است - در زمینه کاهش تورم بسیار موثر خواهد بود. ما باید رشد نقدینگی را در کشور کنترل کنیم، بخصوص در جاهایی که با پایه پول و بحث پول بانک مرکزی روبرو هستیم و باید توجه کنیم که چگونه از این پول استفاده می‌کنیم.

وی در برابر این پرسش که "شما گفتید مسکن مهر یکی از عوامل ایجاد تورم بوده و از طرف دیگر می‌خواهید این طرح را ادامه دهید و از سوی دیگر بحث هدفمندی یارانه‌ها نیز وجود دارد؛ با توجه به این مسایل چگونه می‌خواهید تورم را کنترل کنید؟" پاسخ داد: شما در سوال خودتان دو مبحث را مطرح کردید؛ یکی بحث یارانه‌ها را مطرح کردید که دولت می‌خواهیم چه کنیم؟ من در اینجا ضروری است یک نکته را خدمت مردم شریف ایران عرض کنم که دولت برای پرداخت یارانه نقدی به مردم هر ماه باید سه هزار و 500 میلیارد تومان تأمین کند که طبق قانون این پول یارانه‌ها باید از افزایش قیمت حامل‌های انرژی و سایر موارد کسب شود که تقریباً نصف این پول یا کمی بیشتر از آن از این طریق تأمین می‌شود و بخش دیگر را باید از طریق مصوبات مجلس و منابع بودجه‌ای تأمین کند و هر ماه دولت برای تأمین این مبلغ کسری دارد.

حتماً باید روند پرداخت یارانه‌ها را اصلاح کنیم
روحانی با تاکید بر اینکه "حتماً باید روند پرداخت یارانه‌ها را اصلاح کنیم"، اظهار کرد: ما در این ارتباط دو راهکار پیش رو داشتیم؛ یا اینکه برای تأمین کسری بودجه، مقداری یارانه‌ها را کاهش دهیم که دیدیم ممکن است این موضوع برای اقشار کم‌درآمد که روی یارانه‌ها حساب کرده‌اند مشکل‌آفرین شود. راه‌حل دیگری نیز پیش روست و آن اینکه به بخشی از جامعه که نیاز ندارند، یارانه‌ پرداخت نشود.

رییس‌جمهور با بیان اینکه "پرداخت یارانه‌ها‌ی نقدی برای این درست شد که وقتی قیمت‌ها افزایش پیدا کرد، زندگی افراد کم‌درآمد از طریق این یارانه‌ها دچار مشکل نشود و این افزایش قیمت‌ها را جبران کند"، گفت: دولت قبل دچار این مشکل شد که به چه کسی یارانه بدهد و به چه کسی یارانه ندهد و برای حل این مشکل تصمیم گرفت که به همه یارانه بدهد.

اگر در زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم، اعتماد آنها سلب می‌شود
وی اضافه کرد: ما فکر کردیم افرادی که نیازمند نیستند، یارانه نگیرند و راه‌های مختلفی برای شناسایی این افراد پیش‌بینی شد و امسال از طرح‌هایی که در این زمینه پیش‌بینی شده بود صرف‌نظر کردیم، چراکه برای اینکه بفهمیم چه کسی نیاز ندارد راه‌حل‌هایی پیش‌بینی شده بود که گاه باید در زندگی خصوصی مردم دخالت می‌کردیم و مثلاً می‌رفتیم و می‌دیدیم حساب بانکی افراد و املاک آنها چقدر است. به نظر من گرچه ممکن است این موضوع برای کوتاه‌مدت مفید باشد، ولی قطعاً به ضرر کشور است. مردم باید به سیستم بانکی اطمینان داشته باشند و اگر در زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم، اعتماد مردم سلب می‌شود و رونق اقتصادی از بین می‌رود.

روحانی افزود: یکی از اهداف ما در بحث تورم، ضمن کنترل نقدینگی، این است که فضای کسب و کار رونق پیدا کند، تولید رونق داده شود و همان‌طور که گفتم، معتقدم دخالت در زندگی خصوصی مردم به ضرر کشور است.

تا پایان امسال پرداخت یارانه‌ها به شکل موجود ادامه می‌یابد
به گزارش ایسنا،‌ رییس جمهور در ادامه این گفت‌وگو با بیان این‌که تا پایان امسال پرداخت یارانه‌ها به شکل موجود ادامه می‌یابد، اظهار کرد: دولت درصدد است که شیوه پرداخت یارانه را اصلاح کند. ما مرحله دوم یارانه‌ها را در سال آینده عملی می‌کنیم. دولت می‌خواهد ابتدا تورم را مهار و سیستم بانکی را اصلاح کند و سپس به مرحله دوم پرداخت یارانه‌ها وارد شود.

روحانی همچنین با بیان این‌که دو بسته کالایی برای اقشار کم‌درآمد تا پایان امسال در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: کارمندان دولت نیز جزو این اقشار کم‌درآمد محسوب می‌شوند که در کنار یارانه نقدی این کمک را دریافت می‌کنند که زمان و مقدار آن را بعدا اعلام می‌کنیم.

به گفته رییس جمهور از آذرماه امسال شیر رایگان در مدارس به منظور رسیدگی به سلامت دانش‌آموزان توزیع می‌شود.

تقریبا کمبود دارو رفع شده است
وی همچنین افزود: در دولت، 35 تصمیم در جهت تسهیل مسائل اقتصادی بویژه در تولید، تجارت، گمرک و پیش‌پرداخت‌ها گرفته شد که اکنون این مصوبات ابلاغ شده و آن‌ها عملیاتی شده‌اند. در بخش کشاورزی نیز دولت تلاش زیادی کرد و اکنون نهاده‌های کشاورزی را تامین کرده و البته امیدواریم در سال آینده وضع محصولات کشاورزی از امسال بسیار بهتر شود. البته باید امسال حدود 7.2 میلیون تن گندم وارد کنیم. دولت برای اولین بار قیمت تضمینی گندم را در شهریورماه اعلام کرد. همچنین ما تسهیلات لازم را بویژه در بخش ماشین‌آلات برای کشاورزان در نظر گرفته‌ایم.

رییس جمهور در ادامه با بیان این‌که اکنون تقریبا کمبود دارو رفع شده و قیمت دارو هم متناسب شده است، اظهار کرد: برای بیماران خاص هم تسهیلات لازم پیش‌بینی شده است. در آینده وضع دارو هم بهتر می‌شود و در حال حاضر بخش سلامت قدم‌های جدی برداشته که البته کمبود بودجه هم دارد که دولت درصدد رفع آن است.

دولت در 100 روز گذشته در حد توان اقدامات بسیار خوبی انجام داده است
روحانی همچنین با بیان این‌که دولت در 100 روز گذشته در حد توان و امکانات خود اقدامات بسیار خوبی انجام داده است، اظهار کرد: برنامه دولت در سال آینده، اجرای مرحله دوم یارانه‌ها و مهار تورم است. در سال 91 رشد اقتصادی کشور 5.8- درصد بوده، یعنی حدود 6 درصد، اقتصاد و سفره مردم کوچک شده است. تلاش دولت این است که در پایان امسال این رشد منفی را به صفر یا حتی به نیم درصد مثبت برساند. برنامه ما این است که در سال آینده رشد اقتصادی به میزان حداقل 3 درصد برسد.

 

یکی از برنامه‌های ما در سال آینده، یکسان‌سازی قیمت ارز است

رییس‌جمهور با بیان اینکه "یکی از برنامه‌های ما در سال آینده یکسان‌سازی قیمت ارز است"، گفت: مجلس گفته بود دلار از 1200 و خرده‌ای باید به حدود دو هزار و 500 تومان برسد و این در قانون بودجه آمده است؛ حال دولت می‌بایست در اوایل تیرماه نرخ دلار را به این رقم می‌رساند و این در حالی است که متاسفانه دولت قبل این کار را نکرد و وقتی ما آمدیم دچار این مشکل شدیم.

روحانی افزود: این روند به این معنی بود که همه کالاهایی که وارد می‌شد باید به دو برابر می‌رسید. ما محاسباتی انجام دادیم و دیدیم که مردم با این وجود دچار مشکل می‌شوند. در بخش‌هایی با شیب‌های ملایم سعی کردیم که این مساله را تدبیر کنیم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون برخی مردم می‌گویند چرا در دولت جدید برخی از اجناس گران شد؟ در پاسخ باید بگوییم اگرچه من شخصاً در برخی موارد خودم دخالت کردم که قیمت‌ها بالاتر نرود، ولی به هر حال این باری بود که به دوش این دولت افتاد که قیمت دلار را دو برابر کند اما به هر ترتیب ما از این پیچ‌ها به سلامت عبور کردیم.

همیشه ممنون مردم هستیم
رییس‌جمهور ضمن قدردانی از حضور، تلاش و حمایت مردم در این راستا، اظهار کرد: مردم بسیار ما را یاری کردند و ما همیشه ممنون آنها هستیم و در واقع اگر هدایت‌های مقام معظم رهبری و تلاش مردم نبود، ما نمی‌توانستیم از این پیچ‌ها عبور کنیم.

روابط دولت با دنیا در گذشته در حد بسیار پایینی بود
به گزارش ایسنا، مباحث مربوط به سیاست خارجی، بخش دیگری از گفت‌وگوی رییس‌جمهور بود که در همین راستا مجری برنامه از رییس‌جمهور سوال کرد با چه روشی به چنین ظرفیتی در عرصه سیاست خارجی رسیدید؟

روحانی در این رابطه اظهار کرد: سیاست خارجی جزو اولویت‌های این دولت بود و همین موضوع را هم به مردم اعلام کرده بودیم. البته این موضوع به این معنا نیست که اهمیت سیاست‌های فرهنگی، اجتماعی و ... کمتر است. به خاطر مشکلی که کشور با آن مواجه بود، این موضوع جزو اولویت ما قرار گرفت.

وی با بیان اینکه "در سطح جهانی، دشمنان ایران‌هراسی را در برابر جهان بوجود آورده بودند"، گفت: روابط دولت با دنیا در گذشته به جز چند کشور محدود در حد بسیار پایینی قرار داشت و مشکلات فراوانی برای ایرانیان داخل و خارج از کشور نیز وجود داشت.

ایرانیان خارج از کشور در دیپلماسی عمومی نقش بسیار زیادی می‌توانند داشته باشند
رییس‌جمهور اضافه کرد: در سفرهایی که من داشتم، وقتی با ایرانیان در بیشکک و نیویورک مواجه شدم، ‌دیدم که آنها عشقشان به کشور حتی بیشتر از مردم داخل است و ما واقعاً سرمایه انسانی بسیار بزرگی در خارج از کشور داریم و ان‌شاءالله همه آنها می‌آیند و کمکشان را به ما اضافه می‌کنند، چراکه کشور مال خودشان است. اگر به غیر از کمک مالی، کمک علمی و حمایت معنوی نیز داشته باشند باز هم این کشور برای خودشان است.

روحانی با بیان اینکه "ایرانیان قدرت بزرگی در دنیا هستند"، افزود: در دیپلماسی عمومی ایرانیان نقش بسیار زیادی می‌توانند داشته باشند و بخش بزرگی از ایرانیان در هر کشوری که حضور دارند، نخبگان جامعه هستند و می‌توانند بسیار نقش داشته باشند.

عمده مشکلات اقتصادی بخاطر بی‌تدبیری بود
وی همچنین با بیان اینکه "فشار ظالمانه‌ای به مردم ما به بهانه مسأله هسته‌ای وارد شده بود"، خاطرنشان کرد: من نمی‌خواهم بگویم که همه مشکلات اقتصادی به بحث تحریم برمی‌گردد، چراکه عمدتاً مربوط به بی‌تدبیری بوده است.

دولت می‌گفت تحریم کاغذ پاره است و در نتیجه وابستگی اقتصادی به خارج را بیشتر می‌کرد
روحانی افزود: در شرایطی که ما به سمت تحریم می‌رفتیم و دولت هم این موضوع را می‌دانست، می‌گفت که این تحریم‌ها کاغذ پاره است و وابستگی‌اش را به خارج در بخش اقتصادی بیشتر می‌کرد، چنانکه در سال قبل از 84 واردات ما 38 میلیارد بود و در سال 90 به 75 میلیارد رسید و این در حالی است که وقتی شما با دنیا در حال مبارزه هستید، باید به داخل و خودتان تکیه کنید.

رییس‌جمهور با بیان اینکه "با شعار نمی‌شود با دنیا مقابله کرد"، تاکید کرد: باید در مقابل دنیا ایستاد و اینکه مقام معظم رهبری بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، به همین دلیل است.

وقتی با چند قدرت غربی مقابله می‌کنیم باید خود را آماده کنیم
رییس جمهور در ادامه گفت‌وگوی ویژه خبری خود با اشاره به این‌که از سال 79 تا 83 هر سال در بخش گندم خرید ما از کشاورزان داخلی یک میلیون تن اضافه و از خارج کم می‌شد و در نتیجه در سال 83 در تولید گندم خودکفا شدیم، گفت: در سال 83 بیش از 11.4 میلیون تن از کشاورزان داخلی گندم خریدیم و دیگر نیازی به خارج نبود.

وی افزود: از سال 84 به بعد هر سال خرید داخلی گندم یک میلیون تن کم می‌شد و بر خرید از خارج اضافه می‌شد تا جایی که ناچار هستیم بیش از 7.2 میلیون تن گندم وارد کنیم.

روحانی خاطرنشان کرد: وقتی با چند قدرت غربی مقابله می‌کنیم باید خود را آماده کنیم، اما متاسفانه در سال‌های گذشته عمل ما با شعارمان سازگار نبود و این موضوع برای کشور، مشکل ایجاد کرد و امیدواریم از این به بعد قدم به قدم به سمت خودکفایی بیشتر و تکیه بر کشاورزان داخلی پیش رویم.

روحانی با اشاره به این‌که در سال‌های اخیر شغل زیاد درست کرده‌ایم، اما برای چین و کره جنوبی، افزود: حضور اقتصادی ما در عرصه بین‌المللی ضعیف بوده، اما امروز به تدریج شرایط به نحوی خواهد بود که ما در صحنه بین‌الملل پررنگ‌تر شویم.

وی به دستاوردهای حوزه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: از دکتر ظریف و همه وزرا و مسئولان تشکر می‌کنم که انصافا تلاش‌های مجدانه‌ای داشتند و گزارش عملکرد هر یک از وزرا در طول 100 روز گذشته ارائه خواهد شد.

رییس جمهور با بیان این‌که در سیاست خارجی قدم‌های خوبی برداشته شده است، تصریح کرد: سالی که نکوست از بهارش پیداست و ما بهار خوبی را در روز تحلیف شاهد بودیم که 55 هیات از دنیا در این مراسم شرکت کردند. یعنی 10 رییس جمهور، 2 نخست وزیر، 6 رییس مجلس، 4 وزیر خارجه و... .

روحانی با اشاره به این‌که در اجلاس شانگهای شرایطی پیش آمد که با دو قدرت بزرگ از 5 قدرت بزرگ شورای امنیت یعنی چین و روسیه ملاقات داشتیم، تصریح کرد: در این ملاقات‌ها پایه‌ریزی برای روابط ما با روسیه و روابط‌مان با چین انجام شد و توافقات ما در بیشکک شروع شده است.

برای اجلاس ژنو به هر 5 کشور پیغام دادیم
وی با اشاره به این‌که توافقات ما با چین و روسیه در بخش‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در ایران و همچنین حوزه‌های سیاسی و فرهنگی بوده است افزود: با بعضی از کشورها در حوزه فناوری‌های علمی نیز برای همکاری توافقاتی داشته‌ایم.

روحانی با اشاره به این‌که در میان 5 قدرت دنیا، برای ایجاد همکاری از چین شروع کرده‌ایم و به روسیه رسیدیم و اخیرا با انگلیس نیز صحبت‌هایی داشته‌ایم گفت: اخیرا با آقای کامرون تماس تلفنی داشتم.

رییس جمهور در پاسخ به این سوال که تماس تلفنی با کامرون به پیشنهاد ایران بوده است یا انگلیس توضیح داد: ما برای اجلاس ژنو به هر 5 کشور پیغام دادیم و آن‌ها تلفن کردند. پس پیغام از جانب ما بوده است که در همین راستا با چین، روسیه و انگلیس صحبت کردیم.

 منبع خبر : بیتوته

Abolfazl Lotfi بازدید : 119 دوشنبه 04 آذر 1392 نظرات (0)

اخبار سیاست خارجی - کاخ سفید:

توافق با تهران مانع از آن نمی‌شود که از فعالیت‌های ایران در منطقه غافل شویم

کاخ سفید گفت که توافق با ایران مانع از آن نمی‌شود که از فعالیت‌های ایران در منطقه بویژه پشتیبانی از حزب الله و نظام بشار اسد غافل شویم..

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که توافق ما با ایران مانع از آن نمی‌شود که از فعالیت‌های ایران در منطقه بویژه پشتیبانی از حزب الله و نظام بشار اسد غافل شویم.

امروز «ویلیام هیگ» وزیر خارجه انگلیس هم که برای گزارش در مورد توافق هسته‌ای با ایران به پارلمان انگلیس رفته بود، موضعی مشابه اتخاذ کرد و گفت توافق هسته‌ای منجر به تغییر سیاست‌های دیگر در قبال موضوعات دیگر از جمله حمایت ایران از نظام سوریه و حزب‌الله نخواهد شد.

ایران و گروه 1+5 بامداد روز گذشته بعد از 5 روز مذاکره به توافق هسته‌ای دست یافتند. بر اساس این توافق، برنامه هسته‌ای ایران طی بازه‌ای 6 ماهه گسترش نمی‌یابد و در مقابل برخی از تحریم‌ها و سرمایه‌های بلوکه شده ایران آزاد می‌شود.

«لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه امروز گفته است روند کاهش تحریم‌ها از ماه آینده میلادی آغاز می‌شود. قرار است طی 6 ماه آینده طرفین به مذاکرات ادامه دهند تا به راهکاری جامع برای پایان دادن به مناقشه هسته‌ای دست یابند.

اخبار سیاست خارجی - فارس

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 232 جمعه 01 آذر 1392 نظرات (0)

مذاکرات اشتون و ظریف پایان یافت/نشست‌های دوجانبه برخی از اعضای تیم ایرانی با گروه 1+5

مذاکرات وزیر امور خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا لحظاتی پیش پایان یافت.

مذاکرات محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در هتل اینترکنتیننتال محل استقرار هیئت‌های ایران و 1+5 لحظاتی پیش پایان یافت.

دو طرف دیروز به مدت 5 ساعت و نیم و طی 2 دور صبح و بعدازظهر به گفت‌وگو پرداختند و قرار بود دور سوم این نشست ساعت 18 روز جمعه به وقت ژنو برگزار شود که به دلیل طولانی شدن جلسات داخلی 1+5 این مذاکرات به تعویق افتاد و امروز از سر گرفته شد.

/فارس

Abolfazl Lotfi بازدید : 226 دوشنبه 27 آبان 1392 نظرات (0)

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه:"پرداخت یارانه نقدی در سال 93 متوقف می‌شود"

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات گفت: با تصمیم دولت پرداخت یارانه نقدی حذف و بن کالا جایگزین یارانه نقدی می شود.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی  با اشاره به تصمیم دولت مبنی بر حذف پرداخت یارانه نقدی، تصریح کرد: تصمیم دولت در سال آینده پرداخت یارانه به صورت غیر نقدی است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در قانون ذکر نشده که حتما یارانه به صورت نقدی پرداخت شود، افزود: شرایط اقتصادی کشور ما حکم می‌کند بهترین گزینه را انتخاب کنیم؛ به دلیل اینکه پرداخت غیر نقدی موجبات جلوگیری از عدم افزایش حجم نقدینگی و سقوط بیشتر ارزش ملی پول را فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت نیز به سمت هدفمند کردن کمک‌های یارانه‌ای حرکت می کند، ادامه داد: در این مرحله دو موضوع وجود دارد؛ یکی هدفمند کردن یارانه ها و دیگری توانمندسازی مردم است، به عنوان مثال زمانی که اقتصاد یک کشور با ضعف مواجه می شود برای جلوگیری از به خطر افتادن بهداشت و سلامت مردم، حاکمیت بر سلامت مردم سرمایه گذاری می کند اما در این راستا یارانه ای که پرداخت می شود در جهت غیر سلامت مصرف می شود؛ بنابراین با حذف یارانه نقدی حاکمیت یارانه ها را نیز هدفمند کرده است.

جعفر زاده ایمن آبادی با تاکید بر اینکه پرداخت غیر نقدی یارانه ها را بهترین اقدام می دانیم، درباره زمان اجرای فاز دوم این قانون گفت: اشکالاتی که در مرحله اول به وجود آمد باعث شد یک قانون خوب، نادرست اجرا شود که نتیجه آن بسیار نامناسب بود.

وی افزود: مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها در سال 93 با رفع اشکالات مرحله اول اجرا می شود، ضمن اینکه این قانون متوقف نمی شود، هدفمندی یارانه‌ها قانون بسیار خوبی بود که در تمام دنیا اجرا شده است اما با توجه به اینکه دولت یازدهم به صورت عقلانی با موضوعات برخورد می کند اگر سریعتر مشکلات رفع شود می توانیم وارد مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها شویم.
 
یارانه غیر نقدی مشمول همه افراد نمی شود
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پاسخ به این سوال که آیا یارانه برای همه اقشار به صورت غیر نقدی پرداخت می شود؟ گفت: غیر نقدی مشمول همه افراد نمی شود و این عدالت نیست.

وی با اشاره به اینکه حذف پرداخت یارانه نقدی یک نظریه اقتصادی است، گفت: کشور ما دیگر ظرفیت پمپاژ پول را ندارد.

جعفر زاده ایمن آبادی در پاسخ به این سوال که جایگزین یارانه غیرنقدی چه خواهد بود، گفت: کالاهای مصرفی در قالب بن کالا دراختیار مردم قرار می گیرد.
 
بن کالا با کوپن متفاوت است
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با بیان اینکه بن کالا با کوپن که در گذشته ارائه می شد، متفاوت است، گفت: عده ای تفکر می کنند این بن کالا همان کوپن است در صورتی که اینگونه است؛ در کوپن توزیع کالا برای حذف دلالان بود در حالی که با این روش کالا توزیع نمی شود بلکه یارانه ای که افزایش توان قدرت خانوارها را در پی دارد در دستور کار دولت است.

/خانه ملت

Abolfazl Lotfi بازدید : 144 پنجشنبه 23 آبان 1392 نظرات (0)
در آخرین گزارش صندوق بین المللی پول درباره اقتصاد ایران پیش بینی شده که رشد منفی اقتصاد ایران پایان یافته و تورم در این کشور نیز کاهش می یابد.

شبکه اینترنتی دویچه وله فارسی خبرداد، صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود که پس از سفر 10 روزه ی کارشناسان این نهاد به ایران انتشار یافت، پیش بینی کرده است که وضعیت اقتصاد ایران رو به بهبود خواهد رفت.

این گزارش که بعد از سفر اخیر اعضای این نهاد مالی بین المللی به ایران و پس از بررسی وضعیت اقتصاد ایران تنظیم گردیده در دهمین گزارش مالی مفصل صندوق بین المللی پول درباره ی اقتصاد ایران ارایه شده است.

بر اساس این گزارش، رشد اقتصادی ایران در سال 2012 برابر با منفی 1.9 درصد بود و پیش بینی می شود که این رقم در پایان سال 2013 به منفی 1.5 برسد.

برآورد صندوق بین المللی پول این است که در سال 2014 روند منفی رشد اقتصادی متوقف شود و این رقم در پایان سال 2014 به مثبت 1.3 افزایش یابد.

این نهاد مالی بین المللی پس از پایان سفر کارشناسان خود به ایران در بیانیه ای که در این زمینه منتشر کرد، نوشته است که در این سفر تلاش شد با دست اندرکاران و برنامه ریزان اقتصادی ایران درباره ی سیاست های بلند مدت برای بهبود و رشد اقتصاد این کشور توافق شود.

صندوق بین المللی همچنین اضافه کرده است که کارشناسان این صندوق با مقام های ایرانی درباره ی تغییر در پرداخت یارانه ها، اصلاح مورد نیاز در بخش بانکی و دیگر بنگاه های اقتصادی و همچنین در تعیین چارچوب های سیاست های پولی و مالی ایران هم فکری و تبادل نظر کرده اند.

این گزارش در بخش بررسی اقتصاد کشورهای منطقه ی خاورمیانه و شمال آفریقا با اشاره به ناآرامی ها و درگیری های سوریه و مصر و کاهش تولید نفت برخی کشورها و تحریم نفت ایران، اعلام کرد که تولید نفت در این منطقه از جهان در کل دو درصد کاهش داشته است.

صندوق بین المللی پول پیش بینی می کند که رشد اقتصادی طی دو سال آینده در جهان و در منطقه ی خاورمیانه بهبود یابد و میزان تولید ناخالص ملی این کشورها نیز با اندکی رشد روبرو شود.
/فرارو

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 182 سه شنبه 09 مهر 1392 نظرات (0)

 


در مراسم عروسی پسر عارف چه گذشت؟

مسئول روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف در صفحه فیسبوک خود به روایت حواشی مراسم عروسی پسر عارف پرداخت.

 پنجشنبه گذشته به دعوت دکتر عارف به مراسم عروسی پسر کوچکشان (آقا سعید) رفتم. مراسم در باشگاه دیپلماتیک وزارت خارجه برگزار شد. طبق مراسم مرسوم این‌چنینی پیش‌بینی می‌شد که چهره‌های سیاسی - فرهنگی از جمله مهمانان باشند.

در کارت دعوت زمان مراسم 19 تا 23 اعلام شده بود. حجت‌الاسلام ناطق نوری از جمله اولین شخصیت‌های سیاسی بود که به این مراسم آمد و با تبریک به پدر داماد و پدر عروس خانم در کنار مرتضی اشراقی نشست اما در ضیافت شام نماند.

بعد از رفتن ناطق نوری، مهمانان یک به یک گرد هم جمع شدند. سیاسیون سر یک میز نشستند. برخی اعضای کابینه دکتر روحانی هم آمده بودند. علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، واعظی وزیر ارتباطات، توفیقی سرپرست وزارت علوم، هاشمی وزیر بهداشت و دکتر فرهادی رئیس سازمان هلال احمر.

برخی وزرا معاونینشان هم آنها را همراهی می‌کردند. دکتر سیاری معاون وزیر بهداشت که از بستگان نزدیک دکتر عارف است و مهندس جهانگرد معاون وزیر ارتباطات. حجت‌الاسلام سیدمحمد خاتمی به همراه محمدرضا و علی خاتمی در اواسط مراسم به جمع سیاسیون اضافه شدند. محمدعلی ابطحی، محمد صدوقی، محمدرضا تابش و دکتر داوری اردکانی هم از دیگر مهمانان مراسم بودند.

دکتر ظریف هم که در نیویورک بود، همسرش در این مراسم شرکت کرد. در میز سیاسیون مباحث روز کشور مورد بحث بود. ابطحی حضور واعظی وزیر ارتباطات را مغتنم شمرده بود و رایزنی‌های گسترده‌ای در ارتباط با رفع فیلتر فیسبوک انجام داد. برخی‌ها از دکتر توفیقی می‌پرسیدند که با رهبری دیدار داشته که وی پاسخ داد تا کنون دیداری نداشته است.

علی‌اکبر صالحی که با شعف خاصی دکتر عارف و خاتمی را در آغوش گرفته بود، بسیار پرحرارت در بحث‌ها شرکت می‌کرد و چند کلامی هم عربی با ابطحی صحبت کرد. رضا خاتمی در چندین نوبت با ایما و اشاره با پسرش که در قسمت دیگر سالن نشسته بود و احساس غریبی می‌کرد ارتباط برقرار کرد و در نهایت یک صندلی به میز سیاسیون اضافه کرد و پسرش را در نزدیکی‌های خود نشاند.

محمدرضا تابش هم با دکتر عارف در ارتباط با گزینه‌های استانداری یزد صحبت می‌کرد و نگرانی‌هایش را در ارتباط با برخی گزینه‌های احتمالی گفت.

علی خاتمی هم با مهندس جهانگرد در ارتباط با رفع فیلتر سایت بنیاد باران صحبت کرد. سیدمحمد خاتمی که دکتر داوری اردکانی کنارش نشسته بود در بیشتر طول مراسم مشغول صحبت با او بود. او البته به واعظی گفت که از حضورش در راس وزارت ارتباطات خشنود است. بعد از صرف شام هم بازار گرفتن عکس یادگاری داغ بود./فرارو

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 138 سه شنبه 09 مهر 1392 نظرات (0)

 

گفت‌وگو ی ظریف با المانیتور, مذاکرات ایران باگروه 1+5

در گفت‌وگو با المانیتور
ظریف: قصد ندارم برای خرید زمان به مذاکرات با 1+5 بروم

وزیر امور خارجه ایران گفت که تهران باید به مذاکرات ژنو 2 درباره سوریه دعوت شود و ایران آماده است به اجرای توافق‌نامه نابودی تسلیحات شیمیایی سوریه کمک کند.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با المانیتور افزود: ایران آماده است در زمینه برنامه هسته‌یی‌اش با سرعت پیش برود.

ظریف گفت: من خوشحالم که جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در برنامه "60 دقیقه" گفت که می‌توان این مساله را در سه تا شش ماه حل کرد. هیچ کس به اندازه من از دیدن یک اراده سیاسی از جانب آمریکا و سایر کشورهای گروه 1+5 برای حل این مساله در عرض یک یا دو ماه خوشحال نخواهد شد.

ظریف که حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران را در سفر هسته‌یی نیویورک همراهی کرد و برای ملاقات‌های بیش‌تر در آن‌جا مانده است، افزود: اگر ما مساله هسته‌یی را حل کنیم، مسیر برای حل سایر مسایل هموار خواهد شد.

وزیر امور خارجه ایران اهمیت روابط با روسیه و چین را در استراتژی منطقه‌یی ایران توضیح داد و فضای ملاقات روحانی با ولادیمیر پوتین و شی جینپینگ، همتاهای روس و چینی‌اش در نشست سازمانی همکاری شانگهای در ماه سپتامبر را مثبت ارزیابی کرد.

ظریف گفت: روابط ما با روسیه و چین بخشی از روابط ما با غرب نیست و این رویکرد متفاوتی را در روابط‌مان در اختیارمان قرار می‌دهد.

وزیر امور خارجه ایران به توضیح چگونگی تاثیر روابط ایران و روسیه در زمینه سوریه پرداخت و گفت: شما برخی از نتایج مثبت این همکاری منطقه‌یی را در سوریه شاهد بودید. ما با روسیه همکاری نزدیک داشته‌ایم و با مقامات سوری نیز کار کرده‌ایم تا از جنگ اجتناب کنیم، زیرا می‌دانستیم وقوع جنگ فاجعه‌آمیز است.

این دیپلمات ارشد ایران در بخش دیگری از گفت‌وگویش با المانیتور، گفت: اجتناب از این جنگ از طریق یک تلاش منسجم از جانب تعدادی از بازیگران از جمله ایران و روسیه و آمریکا و برخی بازیگران دیگر حاصل شد، زیرا نیروهایی وجود داشتند که خواستار جنگ بودند.

وزیر امور خارجه ایران گفت که تهران از روند دیپلماتیکی که به چارچوب آمریکا - روسیه در زمینه تسلیحات شیمیایی سوریه انجامید حمایت کرد.

او گفت: مسلم است که ما خواستار پرداختن به مساله تسلیحات شیمیایی بودیم. ما ارتباطات دیپلماتیک بسیاری داشتیم. وقتی این توافق در سطح معاون وزیر امور خارجه حاصل شد، ما در مسکو بودیم. نقش ما تا این حد بود ولی مسلم است که این توافقی بین روسیه و آمریکا بود و ما تا جایی که می‌توانستیم کمک کردیم.

ظریف گفت که ایران آماده است در اجرای توافق‌نامه تسلیحات شیمیایی کمک کند و افزود: ما اکنون باید کنوانسیون تسلیحات شیمیایی سوریه را اجرا کنیم. این کار سختی خواهد بود و ما برای کمک آماده‌ایم تا اطمینان حاصل کنیم که این توافق به درستی و با سرعت اجرا می‌شود و ما هر توصیه‌ای که بتوانیم به عنوان کشوری که این را پشت سر گذاشته است و تحت نظارت سازمان منع تسلیحات شیمیایی، تاسیسات تسلیحات شیمیایی‌اش را نابود کرده است، ارائه خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه ایران در بخش دیگری از گفت‌وگویش، گفت:‌ ما امیدواریم که عوامل خارجی نیز در سوریه خلع سلاح شوند زیرا می‌دانیم که تسلیحات شیمیایی در دست عوامل خارجی وجود دارد. ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که سوریه به پایگاه بعدی افراط‌گرایی تبدیل نمی‌شود.

ظریف گفت که یکی از نتایج مثبت توافق در زمینه تسلیحات شیمیایی سوریه آغاز یک روند دیپلماتیک بود.

او گفت که «ایران آماده شرکت در مذاکرات ژنو 2 است» ولی تنها در صورتی که از ایران درخواست شود.

وزیر امور خارجه ایران گفت: ما خواهش نمی‌کنیم که ما را دعوت کنند. اگر از ما بخواهند بدون هیچ پیش شرطی خواهیم رفت و هیچ‌گونه شرط و شروطی را قبول نخواهیم کرد.

ظریف گفت که ایران تاریخچه‌ای از شرکت داشتن مثبت در مذاکرات بین‌المللی مانند کنفرانس بین‌المللی افغانستان که در سال 2001 در بن برگزار شد، داشته است و افزود: تصویر بن بدون ایران فاجعه‌آمیز می‌شد.

وزیر امور خارجه ایران افزود: آن‌ها می‌توانند این را به قیمت ضرر به خود در ژنو امتحان کنند.

وی در پاسخ به این که آیا دولت ایران به بشار اسد، رییس‌جمهور سوریه متعهد است، گفت که ایران از استقلال سوریه و اراده مردم سوری حمایت می‌کند و انتخابات باید آینده سوریه را تعیین کند.

ظریف گفت که دیپلماسی در سوریه باید باعث «مذاکرات داخلی سوریه بین گروه‌هایی که به استقلال و تمامیت ارضی سوریه متعهد هستند و دوست ندارند کشورشان پیش از آمدن‌شان به میز مذاکرات بمباران و نابود شود»، شود.

وزیر امور خارجه ایران پس از آن به مساله هسته‌یی تهران پرداخت و گفت که به دنبال «اتفاق نظر درباره گام بعدی» است که به گفته وی می‌تواند در عرض یک سال و یا همان‌طور که کری گفت در زمان کم‌تر حاصل شود، به شرطی که اراده انجام این کار وجود داشته باشد.

المانیتور نوشت که گام نهایی برای ایران داشتن یک برنامه هسته‌یی غیرنظامی با یک برنامه غنی‌سازی اورانیوم که تحت نظارت و پادمان‌های بین‌المللی مورد توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته باشد و لغو همه تحریم‌ها علیه ایران است.

ایران و 1+5 قرار است در ماه اکتبر در ژنو با یکدیگر گفت‌وگو کنند و ظریف گفت که لازم است گام‌هایی سریع و موقتی برای اعتمادسازی در روند مذاکرات اتخاذ شود؛ برای مثال ایران آماده باشد که محدودیت‌های موقتی و نظارت بر برنامه غنی‌سازی‌اش را در ازای لغو فوری برخی تحریم‌ها بپذیرد.

وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به این که آیا تهران تعلیق غنی‌سازی را به عنوان یک گام اعتمادساز در نظر خواهد گرفت یا خیر، چیزی که شورای امنیت سازمان ملل نیز خواستار آن شده است؟ گفت: ما درباره قطعنامه‌های شورای امنیت صحبت نمی‌کنیم. درباره گام‌هایی صحبت می‌کنیم که می‌توانیم برداریم تا به جلو حرکت کنیم.

او گفت: اگر قطعنامه‌های شورای امنیت می‌توانست مشکل را حل کند، تا به حال کرده بود.

ظریف گفت که ایران امروز یک کشور مطمئن از خود است و تحریم‌ها که به مردم عادی فشار آورده‌اند روی سیاست‌های ایران تاثیری نداشته‌اند.

وزیر امور خارجه ایران گفت: ما می‌توانیم در مذاکرات جدی شرکت داشته باشیم، نه این که فقط بیانیه‌هایی را بخوانیم، ولی از حقوق‌مان کوتاه نخواهیم آمد.

وی افزود: گرفتن و دادن به معنی مصالحه نیست، گرفتن و دادن یعنی مصالحه بر اساس درک متقابل و منافع مشترک. همه کسانی که درگیرهستند مقصرند. من قصد ندارم برای خرید زمان به آن‌جا بروم. /ایسنا

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 134 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (0)


انتقاد رسایی از مکالمه تلفنی روحانی با اوباما

حمید رسایی نسبت به مکالمه تلفنی حسن روحانی با اوباما انتقاد کرد.

نماینده تهران در مجلس درنطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس گفت: هفته گذشته رییس جمهور محترم کشورمان جناب آقای روحانی در شصت و هشتیمن اجلاس سازمان ملل حضور یافت و در کنار چند سخنرانی مهم خود در این اجلاس با برخی رسانه‌ها گفت‌وگو و با برخی سران کشورها نشست داشت که با فرصت‌ها و تهدید‌هایی مواجه بود.

وی گفت:‌ طرح شعاری همچون جهانی علیه خشونت و طرح موضوع ائتلاف برای صلح در برابر ائتلاف برای جنگ توانست تا حدودی نظام سلطه را به چالش بکشد؛ آقای روحانی در اظهاراتش به خوبی نسبت به تحریم کشورمان اعتراض و از حقوق هسته‌یی کشورمان دفاع کرد و با اشاره به صلح مبتنی بر آرای مردم در همه دنیا به دخالت‌های وحشیانه بیگانگان در سوریه، فلسطین و بحرین اعتراض کرد و راه‌حل نظامی برای حل این موضوعات را به چالش کشاند.

رسایی با اشاره به اینکه البته در لابه لای سخنان رییس جمهور و پاسخ‌های وی به برخی رسانه‌های استکباری نکات قابل توجهی که در جای خود باید نقد شود نیز وجود داشت افزود: لازم است مشاوران و شخص رییس جمهور محترم در برنامه‌های دیگر با برطرف کردن این ضعف‌ها دستاوردهای این سفرها را بیشتر کنند.

به اعتقاد رسایی، مواضع آقای روحانی در این سفر هرچند مانند قریب به اتفاق مواضع خارجی رییس دولت نهم و دهم با ادبیات پرسشگرانه و واداشتن جریان سلطه به پاسخ‌گویی در برابر ظلم‌های بسیاری به ملت‌های مظلوم جهان از جمله به ملت ایران بود، اما مانند حضور برخی روسای جمهور اسبق که امروز به نقطه امید استکبار تبدیل شده‌اند هم با وادادگی زیاد همراه نبود.

وی گفت: بنابراین ضمن نادیده گرفتن برخی از مواضع حاشیه‌ای یا لکنت زبان‌ها در پاسخ‌های ارائه شده بی‌شک می‌توان مواضع ابراز شده در سازمان ملل را مواضع حق‌طلبانه نظام جمهوری اسلامی و از جنس نرمش قهرمانانه دید.

نماینده مردم تهران اضافه کرد: البته همه می‌دانیم و دکتر روحانی نباید از یاد ببرد که این عزت حاصل گام نهادن در مسیر و نقشه راهی است که امام خامنه‌ای برای هیات ایران تعریف کرده بود، همه امید رسانه‌های غربی و حتی برخی از شخصیت‌ها و رسانه‌های واداده داخلی این بود

 

که در سخنان آقای روحانی رگه‌هایی از جدایی دولت از حاکمیت در مواضع رییس جمهور کشورمان مشاهده کنند، چیزی که در دوره یکی از روسای کودتای سال 88 از برخی رسانه‌های عمومی کشور و رسانه‌های استکباری بارها بر طبلش کوبیده شد.

رسایی بخش دیگر صحبت‌هایش را به مکالمه تلفنی اوباما و روحانی اختصاص داد و گفت: علی‌رغم شیرینی سفری که رییس جمهور به سازمان ملل داشت در دقایق پایانی سفر اتفاقی رخ داد که قابل تامل و بررسی است؛

 

شکستن مقاومت 34 ساله مسوولان عالی‌رتبه جمهوری اسلامی در پذیرفتن مذاکره مستقیم با آمریکا به دلیل جنایت‌های بسیاری که علیه ملت ما مرتکب شده خطای کوچکی نیست، معلوم نیست آقای روحانی براساس چه استدالالی در پایان سفر خود در برابر درخواست طرف آمریکایی به مذاکره تلفنی تن داده است.

این نماینده مجلس ادامه داد: طرف آمریکایی حتی در همین اتفاق کوچک هم شیطنت و عدم صداقت خود را به خوش‌باوران نشان داده و ادعا می‌کند که این مکالمه خواسته رییس جمهور ایران بوده، آقای روحانی در این سفر چندین بار گفته‌اند که با اختیار تام از جانب رهبری در این سفر حاضر شده‌اند ولی آنچه از بیانات متعدد و صریح رهبری در طول سالیان گذشته حتی ماه‌ها و روزهای اخیر مشخص است ایشان هر نوع مذاکره‌ای را به شرط حفظ عزت، حکمت و مصلحت در صورتی که به اصول انقلاب خدشه وارد نکند اجازه دادند.

این نماینده اصولگرای مجلس تصریح کرد: پر واضح است که پذیرش مکالمه با طرف آمریکایی که در اوضاع آشفته دنیا و منطقه به آن نیاز دارد نه عزتی برای ما به ارمغان می‌آورد و نه مبتنی بر حکمت الهی حتی حکمت دنیایی است و نه حتی در شرایط فعلی به مصلحت بود، اکنون رییس جمهور محترم باید به صراحت پاسخ دهد که با شکستن برند مقاومت 34 ساله خود در نه به آمریکا چه چیزی به دست آورد؟ در برابر آبنبات مکالمه تلفنی اوباما و خداحافظ گفتن دست و پا شکسته عروسک صهیونیست‌ها هرچند به درخواست‌ آنها چه قهرمانی‌ای آفریده شد.

رسایی خطاب به روحانی گفت: آقای روحانی شما بازی برد باخت این سفر را در لحظه آخر به نوعی به بازی برد برد برای آمریکایی‌ها و برای ما تبدیل کردید، مذاکره تلفنی با اوباما حتی به فرض درخواست آنها به عقیده بنده کاری پرهزینه بود.

وی ادامه داد: آقای روحانی فراموش نکنیم با اصرار شما برای تحرکات دیپلماتیک فرصتی که رهبری با نرمش قهرمانانه در اختیار دولت شما قرار داده برای این است که این دولت و بخشی از بدنه جامعه با تمام وجود درک کنند که دشمنی آمریکا با ما و ملت‌های مظلوم جهان از جنس لکنت دیپلماسی نیست، بلکه به تعبیر امام راحل از جنس آمریکای گرگ و درنده است، جنس رژیم صهیونیستی کشتار بیگناهان است و آنها هرگز برای مردم ما گامی بر نخواهند داشت. اوباما و دولت آمریکا وام‌دار رژیم صهیونیستی هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی باردیگر خطاب به روحانی گفت: رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هفته دولت با شما به یک شاخصه مهم دیگر اشاره کردند و فرمودند ما خوشبختانه برای اعتقاد درست و برای آنچه که باید آن را حق دانست دچار ابهام و سردرگمی نیستیم علاوه بر منافع اسلامی ما مجموعه گفته‌های حضرت امام را داریم، امام مورد اعتقاد و قبول و اذعان همه ماست، همه مجموعه بیانات امام خمینی(ره) در اختیار ماست.

رسایی افزود: آقای روحانی امام فرمود ان‌شاءالله ما نخواهیم گذاشت از کعبه و حج، این منبر بزرگی که بر بلندای بام انسانی باید صدای مظلومان را به همه عالم منتقل سازد و آوای توحید را طنین‌انداز کند، صدای سازش با آمریکا، شوروی، کفر و شرک نواخته شود، از خدا می‌خواهیم که نه تنها از کعبه مسلمین که از کلیساهای جهان ناقوس مرگ بر آمریکا و شوروی را به صدا درآورد.

وی در پایان از دستگاه قضایی خواست که زودتر به پرونده مهدی هاشمی رسیدگی کند و گفت: این مطالبه افکار عمومی در خصوص اجرای اصل 19 و 20 قانون اساسی است. /ایسنا

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 321 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (1)

 

پخش زنده سخنرانی رئیس جمهور از ۴ شبکه

سخنرانی رییس جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل به طور زنده از شبکه‌های خبر، پرس تی‌وی، العالم و رادیو ایران پخش می‌شود.

«حسن روحانی» رییس جمهور کشورمان امشب (سه شنبه شب-۲ مهرماه) در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک سخنرانی خواهد کرد.

این نخستین سخنرانی روحانی در این نهاد بین المللی است و رسانه‌های خبری از سراسر جهان قصد دارند تا سخنرانی وی را به طور مستقیم و زنده به جهان مخابره کنند.

در این میان شبکه‌های تلویزیونی خبری ایران نیز برنامه ریزی کرده‌اند تا این سخنرانی مهم را به طور زنده برای مخاطبان خود و بویژه هموطنان پخش کنند.

از این رو، شبکه خبر این سخنرانی را به طور زنده برای مخاطبان فارسی زبان در داخل و خارج پخش می‌کند، شبکه پرس تی وی به زبان انگلیسی و شبکه العالم برای مخاطبان عرب زبان این سخنرانی را پوشش خواهد داد. شبکه رادیویی ایران نیز این مراسم را برای مخاطبان خود پخش خواهد کرد.

به گفته حمیدرضا عمادی مدیر اتاق خبر شبکه پرس تی وی، دو نفر در نوبت صبح مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهند کرد و رییس جمهوری ایران پنجمین سخنران نشست بعد از ظهر است و در صورتی که سخنرانان فرصت 20 تا 30 دقیقه‌ای در نظر گرفته شده برای هر کدام را رعایت کنند، سخنرانی دکتر روحانی حدود ساعت ۱۱:۳۰ امشب به وقت تهران آغاز می‌شود.

رییس جمهوری اسلامی ایران شامگاه دوشنبه وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد و قرار است علاوه بر سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، در اجلاس ویژه خلع سلاح هسته‌ای و اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد نیز سخنرانی کند./فارس

Abolfazl Lotfi بازدید : 147 شنبه 30 شهریور 1392 نظرات (0)
در شرایطی که این روزها نقطه تمرکز سیاسی منطقه خاورمیانه بر رویکرد جدید دیپلماتیک ایران و چشم انداز رابطه ایران و آمریکا معطوف شده، کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به آرامی در حال پیشبرد برنامه های ضد ایرانی خود هستند. در این راستا، کشورهای عضو شورای همکاری اخیراً تصمیم جدیدی در راستای جعل نام خلیج فارس گرفته اند.

در شرایطی که این روزها نقطه تمرکز سیاسی منطقه خاورمیانه بر رویکرد جدید دیپلماتیک ایران و چشم انداز رابطه ایران و آمریکا معطوف شده، کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به آرامی در حال پیشبرد برنامه های ضد ایرانی خود هستند. در این راستا، کشورهای عضو شورای همکاری اخیراً تصمیم جدیدی در راستای جعل نام خلیج فارس گرفته اند.

 

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس تصمیم گرفته اند تا با راه اندازی یک ایستگاه رادیویی منطقه ای با نام «این خلیج ع ر ب ی است»، به تبلیغات خود علیه ایران در منطقه بعد تازه ای ببخشند. پیشنهاد احداث این پایگاه رادیویی از سوی بحرین ارائه شده بود و قرار است از ماه اکتبر آغاز به کار کند.

به نوشته روزنامه «کویت تایمز»، یوسف مصطفی، معاونت امور رادیویی وزارت اطلاع رسانی کویت، اظهار داشته این ایستگاه رادیویی در راستای «ترویج سنت های موجود، فرهنگ، هنر و ادبیات شش کشور شورای همکاری خلیج» فارس فعالیت خواهد کرد.

به گفته مصطفی، مقامات رادیویی کشورهای عضو شورای همکاری در جلسه ای تصمیم گرفته اند تا از راه اندازی اولیه این ایستگاه رادیویی توسط بحرین در اواخر ماه جاری حمایت کنند. پس از آن، کشورهای عضو شورا به مدت سه فعالیت های این رادیو را رصد کرده و سپس تصمیم خواهند گرفت که به چه صورتی فرکانس آن را در کشور خود تنظیم نمایند.

به گفته وی، وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو شورای همکاری، در جریان دیدار آتی خود در اواخر این ماه، درباره این ایستگاه رادیویی به گفت و گو خواهند پرداخت. در صورتی که فعالیت این رادیو تصویب شود، اقدامات تبلیغاتی برای ترویج آن در منطقه آغاز خواهد شد.

در عین حال، این مقام کویتی اظهار داشته که کشورش نسخه ای از طرح خود جخت برنامه سازی رادیویی برای مخاطبان انگلیسی، اردو، فیلیپینی و فارسی زبان را در اختیار بحرین قرار داده است.

گفتنی است این اقدام تبلیغاتی در حالی صورت می گیرد که فعالیت های کلان شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران در سطح منطقه با بن بست مواجه شده است. در این رابطه، «کویت تایمز» در گزارش خود اشاره کرده که دولت کویت از طرح خود برای ساخت یک خط لوله نفتی جهت دور زدن تنگه هرمز منصرف شده است.

به نوشته این روزنامه، مسیر طولانی این خط لوله و هزینه های سرسام آور آن، سبب شده طرح های پیشنهادی مربوط به آن مورد موافقت دیگر کشورهای عضو شورای همکاری قرار نگیرد و به این ترتیب، کویت ناچار شد طرح خود را در این زمینه پس بگیرد. /تابناك

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 140 یکشنبه 24 شهریور 1392 نظرات (0)

 

هاشمی: کلام رهبری را چماق نکنید!

آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر حفظ اعتدال در حوزه فرهنگ کشور گفت: من در این سالهای دیرین همراهی از رهبری دارم خوب می دانم که اگر ایشان موضوعی را می گویند یا هشداری می دهند صفر و صدی نمی گویند.

اگر ایشان درباره جایزه گرقتن فیلم های ایرانی از جشنواره های خارجی تذکری می دهند قطعا  آن را به تمام سینماگران وتمام فیلم ها تسری نمی دهند. چون اصولا مشی ایشان جذب حداکثری است ولی متاسفانه برخی افراطی ها و تندروها از کلام ایشان چماقی می سازند برای طرد تمام هنرمندانی که نظری غیر از اینها دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی ، گزیده ای از سخنان ایشان در سال 1382 در این ارتباط بدین شرح است:

برخی ها علاقه مندند از تعابیر رهبری نتایج مطلوب خود را بگیرند و نظر خودشان را با نظر ایشان یکی بدانند. معلوم است که اینگونه نیست. با شناختی که من در این سالهای دیرین همراهی از رهبری دارم خوب می دانم که اگر ایشان موضوعی را می گویند یا هشداری می دهند صفر و صدی نمی گویند.

 

اگر ایشان درباره جایزه گرقتن فیلم های ایرانی از جشنواره های خارجی تذکری می دهند قطعا  آن را به تمام سینماگران وتمام فیلم ها تسری نمی دهند. چون اصولا مشی ایشان جذب حداکثری است ولی متاسفانه برخی افراطی ها و تندروها از کلام ایشان چماقی می سازند برای طرد تمام هنرمندانی که نظری غیر از اینها دارند.

من از سالهای دور با رهبری جلساتی داشتیم و  برخی فیلم ها را نقد می کردیم. خیلی ها بر نگاه هنری رهبری وقوف کامل ندارند و متاسفانه افراطی ها با استفاده ابزاری از سخنان ایشان همیشه سعی می کنند تصویری بسته از آن را ارائه کنند. هرگز اینطور نیست. شاید بزرگترین جفا به ایشان در همین مسائل هنری و سینمایی صورت گرفته باشد که تندروها همواره سعی می کنند از آن چماقی برای طرد بسازند. نگاه هنری رهبری بسیار معتدل و فرآگیر است .

باید هوشیارانه عمل کنیم. نباید با سخت‌گیری‌های خود سینماگران موفق  را به سوی آن سوی آبها هل بدهیم. اینها سرمایه های هنری انقلاب و نظامند. اگر ما با معیار معتدلی پیش برویم و حتی برخی هزینه های مربوطش را نیز بپذیریم، این ما هستیم که درنهایت برنده خواهیم بود وگرنه اگر در سینما یا هر هنر دیگری به برخوردهای حذفی و افراطی دلخوش کنیم آنگاه باید منتظر حضور گسترده ابتذال باشیم چرا که در هر عرصه ای از جمله سینما اگر از اعتدال دور شویم به ورطه ابتذال کشیده می شویم.

شاید فیلمی از ایران در خارج جایزه گرفته بود و من هم با افتخار از آن یاد کردم و شاید رهبری به خاطر یک فیلم دیگر چنین حرفی زده باشند. معلوم است وقتی من و آیت‌ا... خامنه‌ای حرفی می‌زنیم، هیچ‌وقت نمی‌خواهیم ضدهم حرف بزنیم. برای من روشن است که ایشان هیچ‌وقت برداشت نمی‌کنند که من می‌خواهم ضد حرفهای ایشان حرف بزنم. در فضایی که فیلم خوبی بوده و من هم داشتم از فیلم و فیلمساز تعریف می‌کردم و فیلمش هم موفق بود و به خارج هم رفت، گفتم این افتخار است.

 

قاعدتاً باید این باشد.  این مساله برای من روشن است. من معتقدم که نگاهم در اصل سیاست تشویق هنرمندان و دلگرم کردن آنها برای استفاده از هنرشان در رشد جامعه با نگاه رهبری به این حوزه تفاوتی ندارد.

هیچوقت نباید در همه مسائل بالاخص مسائل را صفر و صدی کرد یعنی بگوییم در تمام موارد اگر جشنواره های خارجی به هنرمندان ما جایزه ای می دهند حتما قصد سویی در کار است!. اگر اینطور نگاه کنیم خیلی محدود و بسته می شویم .

 

یعنی اگر بچه‌های ما به المپیادهای علمی می‌روند، باید بنشینیم و از جایزه گرفتنشان غصه بخوریم؟ چون در المپیادها هم غربی‌ها نمره می‌دهند. ما که در آنجا نیستیم. آنها که این ترکیب را درست کردند، نمره می‌دهند و بعداً هم اینها را می‌برند و دعوت می‌کنند.  خیلی بد می شود اگر ما به این نتیجه برسیم که ما نباید اصلاً در غرب جایزه بگیریم؟

ما باید افتخار کنیم که درهر بخشی در دنیا ایرانیان جایزه می‌گیرند. اگر چنین تفکری داشته باشید که نباید از خارجی ها جایزه بگیریم یعنی ما باید راه پیشرفت را ببندیم. برای اینکه آنها می‌خواهند این کار را کنند!. من قبول دارم بعضی از فیلمها را بخاطر انحراف جایزه می‌دهند و یا وقتی می‌خواهند یک فیلمساز را بزرگ کنند، جایزه می‌دهند. ولی فیلمهایی هم هستند که ارزش هنری دارد و آنها بر این پایه قبول می کنند جایزه بدهند.

درست است که خارجی ها، فیلم های هنری اسلامی را به معنایی که ما می خواهیم یا در سر داریم  نمی‌پذیرند، ولی ارزش هنری‌اش را می‌پذیرند و به آن نمره می‌دهند. ما هم که نباید اینها را در کشور خودمان سرکوب کنیم. باید اینها رشد کنند. اگر تکنیک نباشد که فیلمهای ما هیچ‌وقت پیشرفت نمی‌کنند. من طرفدار این هستم که از تکنیکها و امتیازات غربی‌ها استفاده کنیم. ولی اصولمان را فدا نکنیم .

من حتماً از فیلم‌سازهای موفق تقدیر می‌کردم. البته به آنها هم انتقاد می‌کردم. آخرین جلسه‌ای که به صورت رسمی با هنرمندان داشتم، اواخر دوره دولتم بود که فیلمسازهای مشهور ما به ریاست جمهوری آمده بودند. به آنها گفتم که شما در این صحنه‌ها – مقدار زیادی را شمردم – غایب هستید.

 

نباید اینها را فقط به حزب‌اللهی‌ها بدهید. مثلاً جنگ ما، شما که در این کشور بودید، افتخار همه است، چرا فیلمهای جاذبه‌دار برای جنگ نمی‌سازید؟ برای بازسازی و سازندگی که مال همه و بچه‌های شماست، چرا در این وادی که افتخار کشور است، وارد نمی‌شوید و می‌روید مثلاً سوژه‌های آنگونه پیدا می‌کنید؟. البته مشی هم همیشه این بوده تا کسی برای انجام کاری قانع نشود با دستور و سفارش کارش درست از آب در نمی آید بالاخص در مورد هنرمندان. به همین خاطر هرگز با آنها از دریچه اینکه باید این کار را انجام بدهید وارد نشدم .

من می‌گویم یک سیاست صحیح را که با مبنای درست برای منافع کشور، انقلاب، مردم و ایرانی‌های خارج از کشور طراحی شده را نباید با چند مثال مخدوش کرد. شما بهترین‌ها را پیدا کنید که قبول دارید و به کسی بگویید که انتقادات را از داخل این‌ها دربیاورد. ببینید چقدر انتقاد درمی‌آید؟

ما نباید هنرمندان بزرگ کشورمان را طرد، لعن و نفرین کنیم و به آنها ناسزا بگوییم. اگر چنین شود رابطه ما با آنها قطع می‌شود و آنها را تبدیل به دشمن می‌کنیم. می‌توانیم به گونه‌ای رفتار کنیم که دل آنها را به وطنشان مربوط کنیم . در یکی از جشنواره ها 20 ثانیه از فیلم آقای بیضایی سانسور شد. باعث ناراحتی ایشان هم شد.

 

ولی کارمان به طرد و لعن و ناسزا نکشید. بالاخره وزارت ارشاد چاقوی سانسور را بر زمین نگذاشت، ولی تمام سعی خود را کردیم تا قاطبه هنرمندان سینما را هم با خود داشته باشیم و به کمک آنها نیروهای موفق‌تری در همه بخشهای مهم تربیت کنیم. اگر رشدی در اواخر دهه 60 و 70 در سینمای ایران اتفاق افتاد مرهمون همین دیدگاه بود که به شکل وسیع تری در مدیران سینمایی ما هم وجود داشت. اعتدال برای ما یک شرط لازم و کافی بود. چه در سینما و چه در سیاست./انتخاب

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 154 یکشنبه 24 شهریور 1392 نظرات (0)

 


ظریف: پاسخی به نامه اوباما نداده‌ام

وزیر امور خارجه ارائه پاسخ به نامه اوباما به نمایندگی از سوی رییس‌جمهور را رد کرد و گفت: من به نامه هیچ کس پاسخ نداده‌ام.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که آیا کمیته بررسی عضویت دولتی‌ها در شبکه‌های اجتماعی از شما خواسته‌اند که فیس‌بوک خود را ببندید؟ گفت: خیر؛ هیچ کس به من چیزی در این رابطه نگفته است.

وی تصریح کرد: البته اخیرا صفحه‌ فیس‌بوکم هک شده بود و فردی با ورود به آن اقدام به تغییر پسورد کرده بود که خوشبختانه این مشکل حل شده است.

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که گفته شده است شما به نمایندگی از طرف رئیس‌جمهور پاسخ نامه اوباما رئیس‌جمهور آمریکا را داده‌اید؟ تصریح کرد: من به نامه هیچ کس پاسخ نداده‌ام.

ظریف درباره دیدارهای قطعی رئیس‌جمهور با سران کشورها در حاشیه شصت و‌ ششمین مجمع عمومی سازمان مل نیز گفت: در حال برنامه‌ریزی هستیم و هنوز دیداری قطعی نشده است./تسنيم

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 243 شنبه 23 شهریور 1392 نظرات (0)

 

یکی از وزرای دولت یازدهم که با اما و اگرهای فراوان موفق به کسب رأی اعتماد از مجلس شد، اخیراً تهدید به استعفا کرده است.

علی ربیعی که در جمع مدیران دستگاه های اجرایی استان مازندران سخن می گفت، از تهدید بیژن نامدار زنگنه به استعفا از وزارت نفت در جلسه روز چهارشنبه گذشته هیئت دولت پرده برداشت.

 

وی با اشاره به درخواست یکی از فعالان اقتصادی برای پرداخت سهم 30 درصدی بخش اقتصاد از هدفمندی یارانه ها، اظهار داشت: ما هنوز نداریم که بدهیم و گرفتاری دولت بر سر ماست.

 

ربیعی اعلام کرد: آقای زنگنه در جلسه چهارشنبه دولت تا استعفا [از وزارت نفت] پیش رفت و گفت «با این وضع کار نمی کنم».

Abolfazl Lotfi بازدید : 538 دوشنبه 18 شهریور 1392 نظرات (0)

 

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی ایران با استقبال تنی چند از اساتید دانشگاه علم و صنعت امروز به این دانشگاه بازگشت.

احمدی نژاد در میدان 72 تن و در مقابل منزل مسکونی خود با تشکر از اساتیدی که به استقبال وی آمده بودند، گفت: من از بازگشت به دانشگاه احساس خوشحالی می کنم.

وی افزود: این مسئله برای من مانند این است که بار دیگر به خانه خود بازگشته ام.

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

بازگشت محمود احمدی‌ نژاد به خانه اش +تصاویر

 

Abolfazl Lotfi بازدید : 564 دوشنبه 18 شهریور 1392 نظرات (0)

 

مروری بر عناوین مهم روزنامه های صبح کشور: جام جم - تهران امروز - ایران - شرق - دنیای اقتصاد - جهان صنعت - همشهری - آرمان - اعتماد - کیهان - هفت صبح - مردم سالاری - بانی فیلم

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 18 شهریور 92

گردآوری: مجله اینترنتی زیگیل

منبع: جار

Abolfazl Lotfi بازدید : 128 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (0)

 

 جعفر شجوني :
بد‌مان نمی‌آید آمریکا به سوریه حمله کند!

روزنامه قانون در گفت و گویی با جعفر شجونی نوشت:

جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران و از جمله حامیان جد‌‌‌ی محمود‌‌‌ احمد‌‌‌ی نژاد‌‌‌ بود‌‌‌. او د‌‌‌و د‌‌‌وره نمایند‌‌‌گی مجلس شورای اسلامی را نیز د‌‌‌ر کارنامه خود‌‌‌ د‌‌‌ارد‌‌‌ و از همراهان شهيد‌‌‌ نواب صفوی بود‌‌‌ه است.

 

بحث د‌‌‌اغ این روزهای سیاسیون د‌‌‌ر ایران مسائل اقتصاد‌‌‌ی و د‌‌‌ر د‌‌‌نیا موضوع سوریه است موضوعاتی که هر د‌‌‌وی آنها د‌‌‌ر فایلی که از سخنرانی اکبر‌هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیرون آمد‌‌‌ه نمایان شد‌‌‌ه فایلی که هرچند روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام آن را تاييد نكرد‌ه و تا لحظه تنظيم اين خبر هنوز خود‌‌‌ آقای‌هاشمی د‌‌‌ر رد‌‌‌ یا تایید‌‌‌ آن سخنی نگفته است. همین موضوع د‌‌‌ستمایه مصاحبه با جعفر شجونی شد‌‌‌.

 آقای شجونی نظر شما د‌‌‌ر مورد‌‌‌ این فایلی که از صحبت‌های آقای‌هاشمی بیرون آمد‌‌‌ه چیست؟
-ما هنوز نفهمید‌‌‌یم که این فایل چیست و آیا صحت د‌‌‌ارد‌‌‌ یا خیر و من متن کامل حرف‌ها را هم نمی د‌‌‌انم که چیست.


 آقای علی مطهری با تایید‌‌‌ صحت این فایل و این که شخصا این فیلم را د‌‌‌ید‌‌‌ه د‌‌‌ر حمایت از آقای‌هاشمی گفته است كه ایران و انقلاب د‌‌‌ر موضوع سوریه بیشتر از این نباید‌‌‌ مایه بگذارد‌‌‌، حالا نظر شما چیست؟
-اگر این طور باشد‌‌‌ این نشانه سقوط تد‌‌‌ریجی آقای‌هاشمی است.


 و می شود‌‌‌ بگویید‌‌‌ که این سقوط از چه منظری صورت می گیرد‌‌‌؟
-سقوط د‌‌‌ر نظام جمهوری اسلامی، چون ایشان حرف‌هایی را می زنند‌‌‌ که نه نظام و نه رهبری آن‌ها را قبول ند‌‌‌ارند‌‌‌ ایشان با این حرف‌ها مرد‌‌‌م سوریه را به مرد‌‌‌م عراق و بشار اسد‌‌‌ را به صد‌‌‌ام حسین تشبیه کرد‌‌‌ه اند‌‌‌ این چیزی است که ما از این فایل شنید‌‌‌یم چون این صد‌‌‌ام بود‌‌‌ که بر سر مرد‌‌‌م خود‌‌‌ش بمب شیمیایی ریخت.


البته روابط عمومی مجمع تشخیص این فایل را تایید‌‌‌ نکرد‌‌‌ و شخص آقای‌هاشمی هم هنوز سخنی بیان نکرد‌‌‌ند‌‌‌ اما ما د‌‌‌ر این بین تایید‌‌‌ و رد‌‌‌‌های زیاد‌‌‌ی از سیاسیون می شنویم مثل تایید‌‌‌ آقای مطهری یا جواب خواستن آقای زاکانی شما با کد‌‌‌ام موافق هستید‌‌‌؟
-آن هم اشتباه است و من نمی د‌‌‌انم که این چه جور حرفی است که آقای مطهری زد‌‌‌ه و می زند‌‌‌ این حرف‌ها گیج کنند‌‌‌ه هستند‌‌‌، اسد‌‌‌ یا شیمیایی زد‌‌‌ه یا نه اما حرف‌های آقای‌هاشمی هیچ وقت معلوم نشد‌‌‌ که چگونه است او همیشه یک حرف‌هایی را می زند‌‌‌ و بعد‌‌‌ کنار می کشد‌‌‌ تا مرد‌‌‌م علیه اش سخن بگویند‌‌‌ و به آنها جوابی نمی‌د‌‌‌هد‌‌‌ و این‌هاست که گیج کنند‌‌‌ه است حالا د‌‌‌ر این بین آقای مطهری تایید‌‌‌ بکند‌‌‌ یا نه هم خود‌‌‌ش را ضایع کرد‌‌‌ه است و‌هاشمی هم نباید‌‌‌ این گونه حرف بزند‌‌‌ و برای حفظ خود‌‌‌ش باید‌‌‌ منکر این حرف‌ها بشود‌‌‌ وگرنه به سرعت د‌‌‌ر نظام سقوط خواهد‌‌‌ کرد‌‌‌.


البته صحبت‌های آقای‌هاشمی د‌‌‌و بخش د‌‌‌اشت و بخش اول صحبت‌های ایشان به معضلات اقتصاد‌‌‌ی کشور برمی‌گشت د‌‌‌ر آن خصوص چه نظری د‌‌‌ارید‌‌‌؟
-نمی د‌‌‌انم که چه چیزی گفته اند‌‌‌ آیا خوب حرف زد‌‌‌ه یا منفی صحبت کرد‌‌‌ه و به حل مشکلات کمکی کرد‌‌‌ه است یا نه؛ من می‌گویم که د‌‌‌ر مورد‌‌‌ اقتصاد‌‌‌ همه سرد‌‌‌مد‌‌‌اران ما باید‌‌‌ شفاف حرف بزنند‌‌‌ و اقتصاد‌‌‌ د‌‌‌انان هم پاسخ د‌‌‌هند‌‌‌ تا د‌‌‌ر این وسط معلوم شود‌‌‌ که چه کسی صد‌‌‌اقت د‌‌‌ارد‌‌‌ وگرنه این جور بحث‌ها که تد‌‌‌ریجی و جسته و گریخته گفته می‌شود‌‌‌ چون شفافیت ند‌‌‌ارد‌‌‌ اعتباری هم ند‌‌‌ارد‌‌‌.


اما این واقعیت موجود‌‌‌ حال حاضر کشور است این که اقتصاد‌‌‌ ما مشکل د‌‌‌ارد‌‌‌ و این را مرد‌‌‌م لمس می کنند‌‌‌ برای همین است که چهر ه‌هايي مثل آقای‌هاشمی آن را د‌‌‌غد‌‌‌غه خود‌‌‌ می د‌‌‌انند‌‌‌ و بعد‌‌‌ ما می بینیم که گزارش اقتصاد‌‌‌ی وحشتناکی د‌‌‌ر آخرین روز کاری مجلس قبل از تعطیلات تابستانی آنها د‌‌‌ر صحن علنی با بیان رشد‌‌‌ منفی 5 و چهار د‌‌‌هم د‌‌‌رصد‌‌‌ قرائت می شود‌‌‌ بالاخره شما این موضوعات را قبول د‌‌‌ارید‌‌‌ یا نه؟
-این‌ها مشکلی را از نظام حل نمی کند‌‌‌ و آن کسی که راهکاری نشان می د‌‌‌هد‌‌‌ باید‌‌‌ با شفافیت حرف بزند‌‌‌ و اقتصاد‌‌‌ د‌‌‌ان‌ها هم جواب بد‌‌‌هند‌‌‌ وگرنه این‌ها استخوان لای زخم گذاشتن است.


و این شفاف سازی به نظر شما چطور باید‌‌‌ انجام شود‌‌‌؟
-نظام نیاز د‌‌‌ارد‌‌‌ که کسی که قرار است مشکل را حل کند‌‌‌ جوید‌‌‌ه جوید‌‌‌ه حرف نزند‌‌‌ و حل مسائل اقتصاد‌‌‌ی و مشکل را جد‌‌‌ی بیان کند‌‌‌ و حرف بزند‌‌‌.


به هر حال این مسائل اقتصاد‌‌‌ی باید‌‌‌ خرد‌‌‌ خرد‌‌‌ مطرح شود‌‌‌ تا به یک باره شوک د‌‌‌ر جامعه ایجاد‌‌‌ نکند‌‌‌ اما شما مخالف این امر هستید‌‌‌ و به نظرم نمی خواهید‌‌‌ نظر قاطعی بد‌‌‌هید‌‌‌ پس باز به قسمت اول گفت‌وگوی خود‌‌‌مان برمی‌گرد‌‌‌یم و حالا می خواهم د‌‌‌ر آخر نظر شما را د‌‌‌ر مورد‌‌‌ موضع آمریکا د‌‌‌ر قبال سوریه بد‌‌‌انم و این که آیا شما قبول د‌‌‌ارید‌‌‌ که د‌‌‌ر سوریه توسط د‌‌‌ولت بمب شیمیایی زد‌‌‌ه شد‌‌‌ه؟
-نظر ایران این است که آمریکا به خاطر اسرائیل می خواهد‌‌‌ سوریه را خفه و ساکت کند‌‌‌ و از طرف د‌‌‌یگر بازرسان سازمان ملل چیزی د‌‌‌ر باره تحقیقات خود‌‌‌ نگفته اند‌‌‌ و آمریکا می خواهد‌‌‌ با طناب پوسید‌‌‌ه اسرائیل به ته چاه برود‌‌‌، د‌‌‌ر شأن کشور بزرگی مثل آمریکا نیست که این حرکات بچگانه را انجام د‌‌‌هد‌‌‌.

 

از طرفی اروپا و آلمان مخالف این جنگ هستند‌‌‌ و ما هم اگر چه می گوییم این عمل خلاف است و مخالفیم اما ته د‌‌‌لمان چیز د‌‌‌یگری است و بد‌‌‌مان نمی آید‌‌‌ که آمریکا این اشتباه را انجام د‌‌‌هد‌‌‌ و نتیجه را هم ببینید‌‌‌ چون از یک طرف روسیه عربستان را خواهد‌‌‌ زد‌‌‌ و از طرف د‌‌‌یگر هم حزب ‌ا... و ایران تل آویو را نشانه می روند‌‌‌ و اسرائیل را از روی زمین محو می کنیم آن موقع می خواهم ببینم که آمریکا چکار قرار است بکند‌‌‌؟

بنابراین د‌‌‌ولت ما بد‌‌‌ش نمی‌آید‌‌‌ که این اتفاق بیفتد‌‌‌ اگر چه کشور ما هم د‌‌‌ر این بین آسیب جد‌‌‌ی می بیند‌‌‌ اما این قضیه با نابود‌‌‌ی اسرائیل ان شا‌ا... تمام می شود‌‌‌.

گرداوریکمجله اینترنتی پاتوق پارسی

منبع:روزنامه قانون

Abolfazl Lotfi بازدید : 117 شنبه 16 شهریور 1392 نظرات (0)

دادگاه اتحادیه اروپا به دلیل نبود مدارک کافی تحریم های هفت بانک، شرکت و موسسه ایرانی را لغو کرد

 

 به نقل از بی بی سی، دادگاه اتحادیه اروپا به لغو تحریم های پست بانک، بانک توسعه صادرات، شرکت بیمه ایران، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، بانک رفاه کارگران، بانک بین المللی پرشیا ( سهامدار آن بانک های ملت و تجارت هستند) و شرکت کشتیرانی گودلاک وابسته به کشتیرانی ایران رای داد.

 

پیشتر اتحادیه اروپا این بانک ها و موسسات را به اتهام ارتباط با برنامه هسته ای ایران تحریم کرده بود.

گردآوری: مجله اینترنتی پاتوق پارسی

منبع: خبرگزاری مهر

Abolfazl Lotfi بازدید : 156 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (0)

مروری بر عناوین مهم روزنامه های صبح کشور: جام جم - تهران امروز - ایران - شرق - دنیای اقتصاد - جهان صنعت - همشهری - آرمان - اعتماد - کیهان - هفت صبح - مردم سالاری - بانی فیلم

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

عناوین روزنامه های امروز 14 شهریور 92

گردآوری: مجله اینترنتی پاتوق پارسی

منبع: جار

Abolfazl Lotfi بازدید : 128 دوشنبه 11 شهریور 1392 نظرات (0)

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، پس از پيگيري هاي فراوان، مبلغ رضايتنامه خلعتبري به باشگاه عجمان پرداخت شد و شب گذشته فسخ قرارداد اين بازيکن ملي پوش از سوي باشگاه عجمان صادر شد و خلعتبري دقايقي پيش پس از برگزاري نشستي با محمد رويانيان و سعيد شيريني قرارداد دو ساله اي را با باشگاه پرسپوليس امضاء کرد.

قرارداد خلعتبري در سازمان ليگ و هيئت فوتبال ثبت خواهد شد و پس از ثبت قرارداد در سيستم TMSفيفا ITCبازيکن جديد پرسپوليس صادر خواهد شد.

Abolfazl Lotfi بازدید : 186 دوشنبه 11 شهریور 1392 نظرات (0)

جست وجوي نام بابک زنجاني در اينترنت مطالب و عکس هاي فراواني را به مخاطب ارائه مي کند که بعضا سوال برانگيز بوده و حتي قابل باور نيست.نام وي بيشتر از زماني که در ليست تحريم هاي آمريکا و اروپا قرار گرفت مطرح شد و همه مي پرسيدند که وي کيست؟ آيا از نيروهاي دولتي است و يا وابستگي به فعاليت هاي دولت دارد؟در فهرست تحريم هاي اروپا با اشاره به تاريخ تولد 12 مارس 1971 بابک زنجاني آمده است:”بابک زنجاني در حال کمک به نقض مقررات مربوط به تحريم هاي اتحاديه اروپا عليه ايران و در حال فراهم کردن کمک هاي مالي به دولت ايران است.

Abolfazl Lotfi بازدید : 1061 جمعه 08 شهریور 1392 نظرات (0)

برخورد با بدپوششان در پایتخت طی روزهای گذشته تشدید شده است. از سطح شهر تهران حاکیست حضور گشت های ارشاد در پایتخت طی روزهای گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته و برخورد با بدپوششان تشدید شده است.تشدید برخورد با بدحجابان در تهران +عکس

Abolfazl Lotfi بازدید : 2740 جمعه 08 شهریور 1392 نظرات (0)

 معاون وزیر امور خارجه خبر مطلع کردن ایران از حمله نظامی به سوریه توسط جفری فلتمن را تکذیب کرد.

 

 حسین امیرعبداللهیان با تکذیب خبر منتشر شده در روزنامه الاخبار لبنان مبنی بر اینکه جفری فلتمن، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل در سفر اخیر به تهران، خبر حمله نظامی به سوریه را به اطلاع مقامات ایران رسانده است، گفت: در سفر اخیر آقای فلتمن به تهران درباره تحولات منطقه و به ویژه راهکار سیاسی در قبال سوریه و نشست ژنو 2 و همچنین حمایت تهران از ابتکارات سیاسی سازمان ملل گفت وگو شد.

 

وی تصریح کرد: به فلتمن گفته شد که ما به عنوان قربانی سلاح شیمیایی، مخالف کاربرد سلاح شیمیایی به هر نحوی هستیم و سوریه به تهران، پکن و مسکو اطمینان داده است که از سلاح شیمیایی استفاده نکرده است.

 

معاون وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: حمله نظامی به سوریه خطایی راهبردی تلقی می شود و در صورت وقوع این حمله، ابعاد آن محدود نخواهد ماند.

گردآوری: مجله اینترنتی پاتوق پارسی

منبع: خبرگزاری مهر

Abolfazl Lotfi بازدید : 894 پنجشنبه 07 شهریور 1392 نظرات (0)

یک زن سخنگوی جدید وزارتخارجه شد +عکسسخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام انتخاب مرضیه افخم به عنوان سخنگوی جدید وزارت امور خارجه تاکید کرد: ملاک اصلی در انتخاب ها و انتصاب های سفرا و سخنگوی وزارت امور خارجه تخصص و صلاحیت های افراد است.

Abolfazl Lotfi بازدید : 852 پنجشنبه 07 شهریور 1392 نظرات (0)

وزیر ارتباطات، فناوری و اطلاعات روز گذشته از افزایش ۲۵گیگا «هرتزی» پهنای باند اینترنت خبر داد. اشتباهی لفظی که در رسانه ها هم تکرار شد تا اولین گاف وزیر ارتباطات به حساب بیاید.

محمود واعظی كه سه شنبه شب میهمان گفت و گوی ویژه خبری شبكه دو سیما بود و در این برنامه گفت: «برنامه های گسترده ما در پنج محور تلفن ثابت و سیار(همراه)، پست فناوری اطلاعات، تحقیقات و ساخت در زمینه هوا و فضا و تكمیل زنجیره پژوهش تا صادرات محصولات صنعت ارتباطات و اطلاعات است.»

او در گفتگوی دیگری که امروز با واحد مرکزی خبر داشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از 72 گیگاهرتز برثانیه به 97 گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.

محمود واعظی دارای مدرک تحصیلی دکترای روابط بین الملل و فوق‎لیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهش های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است.

اشتباه گیگابیتی آقای وزیر! +تصاویر

اشتباه گیگابیتی آقای وزیر! +تصاویر

گردآوری: مجله اینترنتی پاتوق پارسی

منبع: خبرگزاری مهر

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    برگزیده ها
    ست لباس کریمس
    http://www.zigil.ir/uploads/fardahosting/1392/10/02/7/24bc4373e501.jpg


    راهی برای از بین بردن
    لک صورت

    http://www.zigil.ir/uploads/mobin/1392/10/01/5/8f1685e3f901.jpg


    تصاویر خودرو تویوتا
    هایلندر 2014

    http://www.pedal.ir/wp-content/uploads/meet-the-2014-toyota-highlander-photo-gallery_5-200x150.jpg


    بیوگرافی سید علی ضیاء

    عکس زیبای علی ضیا و خواهرش


    رنو مگان کروک 2013
     رنو مگان کروک پس از جراحی زیبایی! +تصاویر


    عکس های دیده نشده
    مهران مدیری
    عکس های هرگز دیده نشده از مهران مدیری

    راه کاهش چین و چروک
     صورت
    10 راه کاهش چین‌ و چروک صورت

    اس ام اس های غمگین
    و تیکه دار دی ماه
     اس ام اس های غمگین و تیکه دار دی 92 (سری اول)

    چگونه عالی صحبت کنیم
    چطور عالی صحبت کنیم

    تصاویر مراسم حراج
    پیراهن مالدینی
     مراسم حراج پیراهن مالدینی +تصاویر

    جاذبه های گردشگری
    بوئنوس آیرس
     جاذبه های گردشگری بوئنوس آیرس

    بیوگرافی سپیده خداوردی
     بیوگرافی سپیده خداوردی + تصاویر سپیده خداوردی

    نقاشی های خارق العاده
    از طبیعت
     نقاشی های خارق العاده از طبیعت بکر و رنگارنگ (سری اول)
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1204
  • کل نظرات : 56
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 50
  • آی پی امروز : 88
  • آی پی دیروز : 72
  • بازدید امروز : 267
  • باردید دیروز : 155
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,046
  • بازدید ماه : 2,548
  • بازدید سال : 24,854
  • بازدید کلی : 2,013,743
  • کدهای اختصاصی